smth
January 16th, 2008 
08:48 am
no maajaam izgaaju 10 minuutes agraak nekaa parasti (jaa, jaa - decembrii regulaari kaveeju darbu par taam pashaam 5-15 minuuteem) un atkal satiku cilveekus, kurus ieprieksh vienmeer satiku pa celjam.. taada jociiga sajuuta ir - tu ej un tev pretii naak cilveeki, kuru sejas, gaita, pat dreebes ir tik paziistamas.. un tajaa pat laikaa - tie ir tev pavisam sveshi cilveeki.. gribeetos taa kaa pasveicinaat, bet baidies nedaudz par to, ka kaads uztvers tevi par jokaini/diivaini...
shodien pie sevis nedaudz nopriecaajos par to, ka deguns ir ciet... blaumanjbarona ielas stuurii regulaari ozh peec augu taukiem, cukura.. taa ne paaraak garshiigi.. tieshi taapeec tai konditorejai vienmeer eju garaam un nekad neiegriezhos... bet shodien, paldies dievam, neko nespeeju saost :) tiesa, ir ne tikai pozitiivaas puses shai nesaoshanas lietai.. vislielaakas probleemas shkjiet, ka man ir ar paartiku.. gribas paostiit, lai saprastu, vai shis eediens mani uzrunaa, bet...osti, cik gribi, neko nejuuti...
un veel..gaaju un atkal veeroju cilveekus... cik daudzi iet no riita tik peleekaam, pat nedaudz nelaimiigaam sejaam, acis noduurushi... bet es..es gaidu pavasari! :) un vispaar, shodien skats uz dziivi ir krietni prieciigaaks nekaa vakar, neskatoties uz to, ka guleets ir mazaak par 6 h :)
02:20 pm
taaks..kaudziite ar darbiem nokopta.. pats svariigaakais - amata apraksti. naakamaas nedeeljas saakumaa varees sludinaat konkursu.. parunaaju ar liigu.. vinjai veel ir laiks padomaat liidz sava atvaljinaajuma beigaam par piedaavaajumu, bet, ja godiigi, tad ljoti ceru, ka vinja piekritiis... taa man buutu iespeeja vinju ilgaak patureet sheit.. galva meiteenam ir savaa vietaa.. un attieksme arii ir pareiza...
nju, ko, tagad jaanoveertee darba deveejs... khe, jaasaka taa, kaa dimantinjsh teica - pateikshu visu, ko domaaju par savu darba deveeju.
03:54 pm - Dzērājšoferim par izvairīšanos no piespiedu darba piespriež 100 diennakšu arestu
Publicēta: 13:22 16.01.2008.

Ventspils, 16.janv., LETA. Ventspils tiesa kādam dzērājšoferim par izvairīšanos no piespriestā 200 stundu piespiedu darba piemērojusi 100 diennakšu reālu arestu.
Ventspils Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Dzidra Šķute aģentūru LETA informēja, ka 1975.gadā dzimušais vīrietis 2006.gada maijā tika aizturēts braucam alkohola reibumā bez autovadītāja tiesībām. Pret vīrieti tika uzsākts kriminālprocess, un tiesa viņu notiesāja, piespriežot sodu - 200 stundas piespiedu darba.
Taču vīrietis spriedumu nepildīja un aptuveni pusotru gadu izvairījies no soda izciešanas. Viņš nav atsaucies Valsts probācijas dienesta (VPD) darbinieku aicinājumiem ierasties šajā iestādē, kā arī neuzturējās iepriekš norādītajā dzīvesvietā, līdz ar to nebija sasniedzams.
Tādēļ VPD pārstāvji vērsās tiesā ar lūgumu aizstāt piemēroto kriminālsodu. Tiesa nolēma piespiedu darbu aizstāt ar 100 diennaktīm aresta.
Vīrietis otrdien aizturēts Ventspils rajona Zlēku pagastā un uzreiz nogādāts cietumā soda izciešanai.
04:24 pm - Guinea fowl with white beans & cabbage
viena njamma vakarinjaam :)
05:17 pm
es tuuliit saakshu kliegt...aaaaa... saaku skatiities viena dokumenta tulkojumu... nezin kaadeelj steidzams tas ir...vai tieshaam tik gruuti veelreiz paarlasiit to, ko esi satulkojis un paskatiities, lai visas galotnes buutu pareizas??? un vai tieshaam ir tik gruuti paarbaudiit to, kaa tad ir iztulkots kaada cita dokumenta nosaukums???
aaaaaaaaaaaaaa.....
05:25 pm - turpinu sajuusminaaties par tulkojumu...
gjeniaali!
"Ja nevar noteikt piemērojamos tiesību aktus atbilstīgi 2. punktam, līgumu reglamentē ar tās valsts tiesību aktiem, kurā atrodas uzņēmējdarbība, saistībā ar kuru darba ņēmējs ticis pieņemts darbā."
05:43 pm
piesmeeju tulkus.
tagad ar labi padariita darba apzinju varu vilkties maajaas.

papildinaats 18:05
nekaada maajaas vilkshanas veel nesanaaks... kaada pusstundinja veel darbu atradiisies :)
06:27 pm - Mediterranean chicken with roasted vegetables
veel viena ideja vakarinjaam
06:34 pm - Couscous & fish in a bag
un veel vienas vakarinjas :)
06:42 pm - Cilvēktiesību eksperts: Pret Lembergu tiek veikta apzināta patvaļa
Publicēta: 18:33 16.01.2008.

Rīga/Ventspils, 16.janv., LETA. Pret mājas arestā turēto Ventspils mēru Aivaru Lembergu tiek veikta apzināta patvaļa, pārkāpjot daudzas cilvēktiesību normas.
taalaak )
08:55 pm
shiis dienas jaukaas lietas:

1)manas jaukaas meitenes :)
- forshi, ka sanita bija ienaakusi darbaa ciemos :) taa riktiigi labi bija ar vinju parunaat ;)
- astra, kas shoriit ar savu sms mani pamodinaaja ;) un vinjas prieciigaa balss telefonklausulee ik pa briidim visas dienas garumaa ;)
- sigita, ar kuru i par darbiem, i par nedarbiem izchalojaamies ;) sajutos gan nedaudz nejauki tajaa briidii, kad vienu dokumentu vinjai piesmeeju :) bet ceru, ka vinja nenjem to ljaunaa ;)))

2) uz iisu briidi dienaa peleekaas debesis noskaidrojaas.. un taas gaishaas debesis lika pasmaidiit un sajusties prieciigaak :)

3) dazhi lielaaki darbinji pavirziijaas uz priekshu :)
09:36 pm
maajaas naakot, shodien domaaju par apskaavieniem.. ne jau viiriesha-sievietes apskaavienu, bet draugu apskaushanu.. satiekoties ar draugiem vienmeer apskaujamies..un arii atvadoties to izdaram..taads tuviibas mirklis... varbuut iznjeemums ir tad, kad kaads punjkjaini/klepaini/gripaini/citadi lipiigi slims ir :) bet reizeem tas arii netraucee ;)))
kad kaads cilveeks kljuust par draugu, tad rodas vienkaarshi milziiga nepiecieshamiiba vinju apskaut, lai apliecinaatu savu tuvumu..un pats gruutaakais laikam ir shii pirmaa reize, pirmais apskaaviens.. apskaut jaunu draugu pirmo reizi ir gruuti... jo... jo ir nedaudz bail no taa, ka tas otrs cilveeks varbuut nejuut sho iipasho draugu tuviibu.. bail, ka tas otrs paarpratiis, nesapratiis... taados mirkljos ir taa situaacija, ko var apziimeet - iekshaa ir, bet aaraa nenaak..taads milziigs mulsums... bet to miiljumu tik ljoti gribas laist aaraa...
un ja kaadreiz sanaak taa, ka kaadu iemeslu deelj atvadoties nesanaak kadu draugu apskaut, tad ir nedaudz taada tukshuma sajuta.. taada sajuuta, ka neesi ko svariigu liidz galam izdariijis...jo esi palaidis prom sho cilveeku.. un tev nepaliek nekas.. bet shis apskaaviens.. tu sasildies sava drauga siltumaa un sniedz sho savu siltumu vinjam...
11:24 pm
senaa labaa :)
11:56 pm
ne tikai [info]minijai ir miiljuma vakari.. man maajas arii ir miiljuma vakari.. duksene naak un naak, un naak, un naak vakaraa miiljoties :) ar purninju bakstaas man sejaa..un glauzhas un glauzhas, un glauzhas klaat ;) un murraa :))
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:26 am GMT.