smth
December 17th, 2007 
07:43 am - Grrrrfilds :)
a
09:08 am
nu, ko.. jaaiztur chetras dienas un taaaaaaaad... atvaljinaajums ;) beidzot varees dariit to, kam pietruukst laiks, tas ir, nedariit neko :)
nedaudz apskauzhu shobriid sigitu :)) laimiiigaaaaaa... jau shodien valjojas :) nekas, nekas, arii manaa miskastee iespiidees sauliite peec 4 dienaam :)
ir labi, ka shonedeelj nekaadas skrieshanas pa veikaliem nebuus.. daavanas nopirktas un gaida mirkli, kad tiks pasniegtas ;) taads baigais miers - leenaa garaa gaidu ziemassveetkus ;)
09:12 am
izdomaaju! tagad iedzershu kafiju ar siera rausiiti un pamekleeshu smuku ziemassveetku noskanju bildi, ko uz ekraana uzvilkt ;)
10:13 am
mekleeju sev ziemassveetku noskanjaas cmukbildes un uzduuros shitamajai :) a ko? tiiri incantas ziemassveetku atklaatnes :)))
bakstiit sheit ;) )
10:56 am - KNAB tiesā pieprasa apturēt LPP/LC darbību
Publicēta: 10:46 17.12.2007.

Rīga, 17.dec., LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir iesniedzis tiesā prasību uz sešiem mēnešiem apturēt Latvijas Pirmās partijas/"Latvijas ceļa" (LPP/LC) darbību.
Prasība tiesā iesniegta, jo partija arī pēc rakstveida brīdinājuma nav izpildījusi likumā noteiktās prasības un nav pārskaitījusi valsts budžetā ziedojumus 2 938,90 latu apmērā, kas saņemti pretrunā ar Politisko organizāciju finansēšanas likumu, aģentūru LETA informēja KNAB Sabiedrisko attiecību un izglītošanas nodaļas vadītāja Diāna Kurpniece.
taalaak lasiit )
12:17 pm
kaut kaa mani shodien no ienjeemumu dienesta apseedushi...
01:47 pm - Classic winter fruitcake
turpinam ziemassveetku noskanjas ;)
izskataas gan baigi sinteetiski un neiisti ;)
03:10 pm - sabiedriskaas organizaacijas
dazhas idejas )
06:19 pm
taaks.. beidzot laikam jaavelk dibens aaraa no darba.
jaanopeerk veel atklaatnes un jaasaraksta shodien. lai riit var aizsuutiit prom ;)
07:52 pm
esmu kaartiigi sagatavojusies ziemassveetkiem ;))
atklaatnes nopirku :) tagad jaasaraksta, lai riit var suutiit prom ;)
kalendaaru naakamajam gadam nopirku ;) pavisam driiz varees karinaat klaat ;)
domino nopirku :) varees ziemas vakaros speeleet to :))
09:38 pm
rakstu atklaatnes.. katram sanjeemeejam iipashi izveeleeta atklaatne.. katram sanjeemeejam iipashi piemekleets dzejoliic...
rakstu i par sevi, i par vecaakiem. reizeem pashai janciigi kljuust..iipashi briidii, kad rakstu atklaatni it kaa no mammas mammas kursa biedrenei..zinu, ka gaida.. zinu, ka peec tam vinjas tomeer nepaslinko kaadu rindinju viena otrai uzrakstiit..paliidzu vinjaam abaam uztureet attieciibas.
patiesibaa, vienu briidi man likaas, ka shogan nerakstiishu nevienu pashu atklaatni. bet parunaajaam shodien ar mammu un vinja paluudza, lai izdaru to atkal shogad (kaa jau peedeejos padsmit gadus tas pierasts) :) nu, nevareeju es atteikt ;) turklaat pashai jau patiik taa atklaatnju padariishana ;) tomeer ir forshi sanjemt taas :) taads mazinjsh ziemassveetku briinuminjsh aploksnee ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:44 am GMT.