smth
December 3rd, 2007 
11:51 am
nu i dieninja...
atvilkos uz darbu, perotams, visi bikshu gali slapji... un izraadaas, man 10:00 jaadodaas pie gudrajaam galvaam.. devos maajaas, lai paargjeerbtos un ashi skrietu uz sarkano zaali. paguvu tieshi laikaa - maneejo jautaajumu tieshi saaka skatiit. atbildeeju uz paaris jautaajumiem un veeroju publiku. bendraatei shodien kaut kaads ods iekodis, vai arii neizguleejusies, vai vienkaarshi treshaa prognoze, vai arii nezinu naids kaut kaads... visu laiku kasiijaas par tulkotajiem terminiem.. paarmeta, ka redziet, neviens neko nesaprot, kaa shitaa var visu tulkot utt. ai, nu lai jau vinjai tiek tas prieks.
shobriid meegjinu saprast, kas te darbaa iisti notiek. ineta jau iepriecinaaja ar jautaajumu, vai es janvaarii negribeetu iet atvaljinaajumaa ;)) khe, a man ta planchiks iet atvlajinaajumaa ir tieshi uz ziemassveetkiem ;) taatad - ljoti laba doma man bija radusies :)))
nju, ko...bish darbos jaaiekriit, un tad jau pusdienslaiks ;)
04:24 pm - Uz operāciju Afganistānā pavada Latvijas kontingenta karavīrus
Publicēta: 15:58 03.12.2007.

Rīga, 3.dec., LETA. Šodien Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Apvienotajā štābā uz starptautisko operāciju Afganistānā pavadīja nākamā Latvijas kontingenta karavīrus, kuri turpmākos sešus mēnešus dienesta pienākumus pildīs NATO vadīto Starptautisko drošības atbalsta spēku (ISAF) sastāvā.
Uzrunājot karavīrus, aizsardzības ministrs Atis Slakteris (TP) uzsvēra, ka "Latvijas drošība nav atdalāma no mūsu sabiedroto drošības, un notikumi pasaulē atbalsojas arī mūsu valstī". "Miers un stabilitāte ne tikai mūsu valstī vai kaimiņvalstīs, bet arī ģeogrāfiski attālos reģionos ir mūsu visu kopīga atbildība," norādīja amatpersona.
Ministrs sacīja, ka dalība starptautiskajā operācijā Afganistānā karavīriem būs vērtīga pieredze. "Tā būs lieliska iespēja novērtēt savas spējas un izmantot savu profesionālo sagatavotību, darbojoties starptautiskā vidē, sniedzot palīdzību tiem, kam tā ir nepieciešama. Jūsu dienests Afganistānā ir ieguldījums šīs valsts politiskās un ekonomiskās situācijas stabilizēšanā, iedzīvotāju drošības un labklājības nostiprināšanā," teica ministrs.
NBS komandieris brigādes ģenerālis Juris Maklakovs, pavadot karavīrus tālajā ceļā, norādīja, ka "dienestam starptautiskajās operācijās ir jābūt vienam no karjeras posmiem, kas katram karavīram ir jāiziet, lai gūtu pieredzi, pilnveidotu savas iemaņas profesionālajā izaugsmē". Viņš aicināja augstu turēt Latvijas karavīra godu, parādot savu profesionālo sagatavotību un spēju darboties starptautiskā vidē.
Nākamā Latvijas kontingenta karavīri uz Afganistānu dosies vairākās grupās, pirmā no kurām uz operāciju rajonu dosies jau rīt, 4.decembrī, bet nākamās divas - 11.decembrī un 2008.gada 8.janvārī. Savukārt rotācijas kārtībā nomainītā kontingenta karavīru atgriešanās Latvijā plānota 12.decembrī un 19.decembrī, kā arī 2008.gada 16.janvārī, aģentūru LETA informēja NBS komandiera personīgā štāba Preses un informācijas daļas virsnieks kapteinis Normunds Stafeckis.
Pēc rotācijas pabeigšanas ISAF sastāvā dienesta pienākumus pildīs 99 Latvijas karavīri, no kuriem divu karavīru dienesta vieta būs Kabulā, 84 - Meimenā, bet 13 - Mazerišarīfā. Patlaban dienesta pienākumus Afganistānā pilda 94 karavīri.
Slakteris šodien kontingenta komandierim pulkvežleitnantam Gaidim Ošeniekam pasniedza Latvijas valsts karogu, bet NBS komandiera "ceļamaizi" - rudzu maizes klaipu - saņēma kontingenta komandiera vietnieks kapteinis Māris Savickis.

viens no vinjiem ir arii mans bijushais klases biedrs no pamatskolas laikiem - jaanis. vakar uzsitaam klachu ar vinju. ik pa briidim ar vinju aprunaajamies (ik pa paaris meeneshiem). vinjsh laikam ir vieniigais pamatskolas klases biedrs, ar kuru joprojaam komuniceeju. ar paareejiem kaut kaa tie celji ir pamatiigi pashkjiirushies. tikko taa iedomaajos, ka patiesiibaa abus - gan dainu, gan jaani - paziistu kopsh beernu daarza laikiem ;)
jaaa...incanti taa dziive ir iegroziijusies... vakar taa nedaudz smiekliigi kljuva.. runaajaam ar jaani, un shams vienaa briidii izmeta tekstu par to, ka varbuut kaut ko vareetu meegjiaat sabiidiit ;) nee, nu skolas laikaa es zinu, ka es vinjam patiku, bet tas bija - akdies, cik sen ;)))) jau toreiz vinju uztveeru tikai kaa klasesbiedru, un pa shiem enpadsmit gadiem nekas jau nav mainiijies ;)) smalkjuutiigi apstaastiiju vinjam, ka - es nje-un-nje.. neincee mani tas. vienkaarshi neincee.
un veel patiesiibaa taa jociigi shkjiet, ka vienas vecaas miilestiibas sieva(?) un beerna maate neliek mieru. regulaari kaut ko raksta, kaut kaadus jautaajumus uzdod...nez, ko vinjai vajag no manis? galu galaa, tas viss ir bijis tik sen atpakalj un tur nekaa vairs sen nav... bet ko cilveecinjsh peec tik ilga laika meklee?
05:29 pm - Holšteins: "Putina sistēmas" kasetei bija bojāts horizontālais taimkods
Publicēta: 16:37 03.12.2007.

Rīga, 3.dec., LETA. Dokumentālās filmas "Putina sistēma" ētera kasetei bijis bojāts horizontālais taimkods, tādēļ nolemts filmas demonstrēšanu atcelt, aģentūrai LETA skaidroja Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektors Jānis Holšteins.
Pēc viņa teiktā, šajā kļūmē neviens darbinieks nav tieši vainojams, jo bojājums ir tehniskas izcelsmes, procesā, kas galvenokārt atkarīgs no aparatūras.
Holšteins pieļāva iespēju, ka, operatīvi rīkojoties, būtu varēts kļūmi pagūt novērst līdz plānotajam filmas ētera laikam, taču iespējams, ka kļūmi nevarētu tik ātri novērst, tādēļ tika pieņemts lēmums filmas demonstrēšanu pārcelt uz nākamo nedēļu.
LTV ģenerāldirektors norādīja, ka šis nav pirmais gadījums, kad LTV piemeklē tehniskas problēmas, tāpēc LTV vadība nemitīgi atgādinot par steidzamību, kādā būtu jārisina sabiedriskās televīzijas tehnoloģiskā renovācija. Viņaprāt, šo procesu visoptimālāk varētu veikt ar jauna televīzijas kompleksa būvi.
LTV 7.kanāls dokumentālo filmu "Putina sistēma" demonstrēs 8.decembra vakarā, aģentūru LETA informēja LTV Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Māra Šetlere.
paareejais zinjas txt )
10:34 pm
tikko ieveelos maajaas. tomeer sanjeemos un aizlaidu pie sanitas ciemos. baaaaaigi ilgi nebijaam tikushaas. peedeejaa laikaa bija sanaacis biezhaak sazvaniities. baigais prieks patiesiibaa vinju bija satikt. vinja ir mans senaakais draugs :) un es par to dikti priecaajos ;) miilu vinju ljoti ;)
nu, ko - tagad sanitai buutu jaasanjemas un jaatbrauc liidz manai graamatu kaudzei, lai ir ko palasiities :)))) man buus iemesls atkal paarkaartot to kaudzi, lai mostoties citas graamatu mugurinjas redzeetu ;)
11:00 pm
dziivais vs. nedziivais )
11:06 pm
taa kaa shovakar tika satikta ne tikai sanita ar edgaru, bet arii linda ar loretinju, tad pavilka uz beernu bildeem mani ;)

dazhaadi beerni )
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:44 am GMT.