smth
August 9th, 2007 
08:30 am - atkal riita Garfildinjsh ;)
a
10:02 am
peedeejaas dienas daudz domaaju par dazhaadaam sievieshu organizaacijaam. iipashi par taam aktiivajaam, kas ciinaas par sievieshu tiesibaam.
hmmz, varbut neesmu sieviete, un tieshi taapeec nesaprotu, sho aktiivistu rosiibu? tomeer.. nereti sho kundziibu rosiiba man shkjiet pretruniiga. no vienas puses vinjas ciinaas par to, lai sievieteem buutu taadas pashas tiesiibas kaa viirieshiem, no otras puses visu laiku tiek pievilktas atshkjiriibas, uz kuru pamata buutu jaasanjem kaadi labumi.
nu. nesaprotu es gaudas par to, ka sievietes shobriid tiek par daudz aizsargaatas peecdzemdiibu periodaa liidz pat gadam (taapeec jaasamazina shis aizsardziibas liimenis), un tajaa pat laikaa, redziet kaada ir netaisniiba, ka vinjas, atnaakot uz darbu peec gruutnieciibas un dzemdiibu atvaljinaajuma un beerna kopashanas atvaljinaajuma, nevar uzreiz aiziet atvaljinaajumaa, jo sanjems mazu pikji... taa jau neesi straadaajusi ilgstoshi, darba deveejam no Tevis nekaada labuma nav bijis, bet vel gribi sanjemt lielo pikji.. un paareejiem ir jaastraada viss gads, lai sanjemtu lielo atvaljinaajuma pikji... kur tad sheit buus taisniiba?
kas nestraadaa, tam nebuus lielais pikjis.
01:30 pm
ir kaitiigi naakt uz darbu gaishaas dreebees.ir kaitiigi eest saldeejumu. ir kaitiigi ar to notashkjiities. un ir kaitiigi ieiet veikalaa, lai nopirktu citu kreklinju, ko uzgjeerbt notashkjiitaa vietaa. jo tas viss beigsies nevis ar vienu kreklinju, bet 5!!!!!
labi - man ir attaisnojums. viens no pieciem kreklinjiem bija ar kakji!
:D
02:07 pm
atcerejos vecos laikus - savaacu matus ar 2 ziimulju paliidzibu :)
02:44 pm - Zatlers vēl nav izlēmis, vai kļūt par nacionālo lūgšanu brokastu patronu
Publicēta: 14:39 09.08.2007.

Rīga, 9.aug., LETA. Valsts prezidents Valdis Zatlers pozitīvi vērtē Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskapa Jāņa Vanaga iepriekš izteikto aicinājumu kļūt par nacionālo lūgšanu brokastu patronu, bet vēl nav izlēmis, vai pieņemt uzaicinājumu.
Zatlers turpina rūpīgi iepazīties, kā un kāpēc šāda tradīcija iedibināta un kāda ir nacionālo brokastu vieta un loma citās valstīs, aģentūru LETA informēja prezidenta preses sekretāre Inta Lase.
Pirms pieņemt lēmumu, Valsts prezidents vēlas uzklausīt arī citu kristīgo konfesiju vadītāju un draudžu locekļu viedokli par šādu ceremoniju.
Kā ziņots, iepriekš Vanags skaidroja, ka nacionālo lūgšanu brokastis ir daudzās valstīs, bet visizplatītākās ASV, kur tās vada valsts prezidents.
"Lūgšanu brokastu mērķis ir konsolidēt sabiedrību un aicināt kopā jebkādus līderus, sākot no valsts vadītāja līdz rokerim," sacīja Vanags, piebilstot, ka šādi pasākumi notiek arī Latvijā, taču netiek īpaši afišēti.


how sweet....
05:02 pm
tikko nodarbojos ar darba deveeja iebiedeeshanu.
pagaidaam profilaktiski. bet lai saak domaat, kaa risinaat situaaciju, ja visi tin leenaa machkjeres. taapat darba deveejam jaasaak domaat par to, kas notiks,ja nu gadiijumaa es izdomaaju notiit machkjeri.
07:19 pm
aarkaartiigi patiik iebaazt degunu duksenes spalvaas un pasmarzhot vinju :)
un patiik pabuzhinaat vinjas veederinja, kakla un galvas spalvas ;)
08:16 pm - atsvaidzinoshi shaadaa karstaa laikaa
a
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:18 pm GMT.