smth
Commenting To 
9th-Aug-2007 10:02 am
peedeejaas dienas daudz domaaju par dazhaadaam sievieshu organizaacijaam. iipashi par taam aktiivajaam, kas ciinaas par sievieshu tiesibaam.
hmmz, varbut neesmu sieviete, un tieshi taapeec nesaprotu, sho aktiivistu rosiibu? tomeer.. nereti sho kundziibu rosiiba man shkjiet pretruniiga. no vienas puses vinjas ciinaas par to, lai sievieteem buutu taadas pashas tiesiibas kaa viirieshiem, no otras puses visu laiku tiek pievilktas atshkjiriibas, uz kuru pamata buutu jaasanjem kaadi labumi.
nu. nesaprotu es gaudas par to, ka sievietes shobriid tiek par daudz aizsargaatas peecdzemdiibu periodaa liidz pat gadam (taapeec jaasamazina shis aizsardziibas liimenis), un tajaa pat laikaa, redziet kaada ir netaisniiba, ka vinjas, atnaakot uz darbu peec gruutnieciibas un dzemdiibu atvaljinaajuma un beerna kopashanas atvaljinaajuma, nevar uzreiz aiziet atvaljinaajumaa, jo sanjems mazu pikji... taa jau neesi straadaajusi ilgstoshi, darba deveejam no Tevis nekaada labuma nav bijis, bet vel gribi sanjemt lielo pikji.. un paareejiem ir jaastraada viss gads, lai sanjemtu lielo atvaljinaajuma pikji... kur tad sheit buus taisniiba?
kas nestraadaa, tam nebuus lielais pikjis.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:23 pm GMT.