smth
July 11th, 2007 
09:19 am - Garfield
a
09:33 am
labpraat ietu maajaas un guleetu...shitais peleekais un lietainais mani dzen iekshaa gultaa :(
varbuut jaanomaina muuzika? jaaiedzer kafija? kas veel vareetu liidzeet pret peleekaa un lietainaa laika miegainiibu??
09:44 am - Šorīt aizturēts kārtējais UK pilsonis, kurš kārtoja dabiskās vajadzības pie Brīvības pieminekļa
Publicēta: 09:36 11.07.2007.

Rīga, 11.jūl., LETA. Šorīt aizturēts kārtējais Lielbritānijas pilsonis, kurš kārtoja dabiskās vajadzības pie Brīvības pieminekļa.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.4.20 policijas darbinieki aizturēja iereibušu 1974.gadā dzimušu Lielbritānijas pilsoni, kurš kārtoja dabiskās vajadzības pie Brīvības pieminekļa aizmugures metāla durvīm.
Aizturētais nogādāts policijas iecirknī, kur viņa organismā konstatēta viena promile alkohola.
Vainīgajam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167.panta par sīko huligānismu. Lielbritānijas pilsonim piemērots 50 latu administratīvais sods.
Jau ziņots, ka 4.jūlijā Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa sodīja Lielbritānijas pilsoni Džonu Hartamu par nokārtošanos Brīvības pieminekļa apkaimē un noteica 45 latu soda naudu.
Šāds lēmums pieņemts, izskatot administratīvo lietu, kas tika uzsākta pret Hartu, kuru policija marta vidū pieķēra kārtojam dabiskās vajadzības skvērā blakus Brīvības piemineklim.
Hartu tika lūgts saukt pie atbildības pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167.panta. Viņš, būdams alkohola reibumā, 16.martā veicis huligāniskas darbības un demonstratīvi kārtojis dabiskās vajadzības pie Brīvības pieminekļa.
Pret Hartu sākto administratīvo lietu tiesa bija plānojusi skatīt jau martā, taču tiesas sēdi nācās atlikt, jo uz to nebija ieradies Harts, kurš nebija saņēmis tiesas aicinājumu, nebija atradies iepriekš norādītajā adresē, turklāt ir izbraucis, liecina tiesas sniegtā informācija.
Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167.pants par sīko huligānismu paredz, ka par šādu pārkāpumu var piemērot naudas sodu no 25 latiem līdz 50 latiem vai piemērot administratīvo arestu līdz 15 diennaktīm.
Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību sekretāra pienākumu izpildītājs Guntis Skride iepriekš informēja, ka dabīgo vajadzību kārtošanas brīdī vīrieti fotografējuši draugi.
RPP darbinieki viņam noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu par sīko huligānismu.
Veicot pārbaudi, Harta asinīs tika konstatētas 2,83 promiles alkohola.



varbuut uzlikt zhogu? ar elektriibu? :)))
10:27 am - lietainajai pilseetai...
a
10:33 am
skatos uz to bildi, ko tikko ieliku un saprotu, ka nemaz, nemaz, nemaz taa nav skumja. taas kraasas tomeer ir prieciigas. jaa, liist, bet patiesiibaa, nav atnaakusi lielaa skumja. un ir shii lielaa ceriiba, ka sauliite buus.
:)))

viss. nav ko seenjot, jaapaseezh, jaapaluur celjvezhi un jaaizdomaa kaartiigi, kurp tad rudenii laidiishu. un bukoshu nost taas biljetes. gribu braukt un braukshu turp, kur rudenii siltaaks un saulainaaks ;) atvasara oktobra beigaas ;)))
12:20 pm - par lemberga teemu
vakardienas un shiis dienas zinjas grozaas ap sho teemu nepaartraukti )

taapeec intereses peec apluureeju, kas tad mums kriminaalprocesaa par sho sodu teikts...
dazhi panti )
03:02 pm - shito biju palaidusi garaam... par sveetkiem
Izdarīt likumā "Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām" (Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1990, 42.nr.; Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 1995, 10., 22.nr.; 1997, 3., 13.nr.; 1998, 1., 15.nr.; 2000, 7., 12.nr.; 2002, 9.nr.) šādus grozījumus:

1. 1.pantā:
aizstāt skaitļus un vārdus "25. un 26.decembri - Ziemassvētkus (ziemas saulgriežus)" ar skaitļiem un vārdiem "24., 25. un 26.decembri - Ziemassvētkus (ziemas saulgriežus)";

jeeeee... ziemassveetki shogad sanaaks nezheeliigi gari :)) kaa saaksies svineeshanas 22.12 (sestdienaa), taa tikai 27.12.(ceturtdienaa) buus jaaatgriezhas darbaa ;))

tomeer laba zinja ;)
03:41 pm - Zatlers: Lemberga atbrīvošana manā pirmajā darbadienā ir sakritība
nezin kaapeec pasmiineejaas par sho zinju )
07:43 pm - :) a mosh shitaadu graamatinju? :)
a
09:13 pm - veel viens meiteens :)
a
09:21 pm
visu dienu liinjaaja, lai... lai buutu taadas smukas peleeciigi dzeltenas debesis un kokos smuki vizuljotu lapas ;)
foooooooooorshi :)
vareetu jau uztaisiit bildi, bet baisais slinkums vilkt aaraa fotoaparaatu :)
turklaat nepaartraukti jaauzmana zuzannas aste :) vinja nemitiigi meegjina to iegruust degoshaa svecee :)))
09:40 pm - klimts un skuupsts
nezinu, kas man ir ar sho gleznu, bet kaut kas ir. varu tajaa skatiities un skatiities... toreiz Belvedeeraa kaadu stundu noseedeeju uz griidas pie shiis gleznas. neko citu man nevajadzeja. vienkaarshi paseedeet uz parketa un skatiitiities un skatiities...

a
09:50 pm - van gogs
nu, jaa..tagad, domaajot par viini, belvedeeru un klimtu, atcereejos arii van goga muzeju amsterdamaa. visi kaa negudri, protams druuzmeejaas pie shiis gleznas )

bet man patiik cita )

un taa pirmaa mani nemaz neinteresee.
10:55 pm - sasmeejos ;) shis tas par evoluuciju :))
a
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:20 pm GMT.