smth
June 4th, 2007 
10:07 am
shodien gruuti savakties darbiem... no riita gruuti bija pieslieties un savaakties uz darbu... darbaa atkal apsveiceeji un laksti :) bet ir smuki :) un smarzho arii jauki :) galva jau nedaudz saaka reibt no pukjuzirnju un iirisu smarzhas ;)))
kaa lai sho dienu aatraak pavada? :) gribas aatraak gultaa un guleet :)
10:10 am - Garfilda dienas un nedienas ar laaci turpinaas ;)
s
11:43 am - Lagzdiņš atvainojas par rupjo žestu
Publicēta: 10:49 04.06.2007.

Rīga, 4.jūn., LETA. Saeimas Tautas partijas frakcijas deputāts Jānis Lagzdiņš šodien izplatīja paziņojumu, kurā atvainojas "visiem, kurus 31.maijā pie Saeimas ēkas aizvainojis ar savu žestu".
Jau ziņots, ka vairākos portālos un masu saziņas līdzekļos publicēta ceturtdien pēc Valsts prezidenta vēlēšanām uzņemta fotogrāfija, kurā fiksēts mirklis, kad deputāts Lagzdiņš izliecies pa logu un cilvēkiem pie Saeimas ēkas rāda rupju žestu.
Arī šodien Lagzdiņš aģentūrai LETA apgalvoja, ka žests bijis domāts tikai kādam viņa sen neredzētam paziņam, ar kuru kopā kādreiz dienējis padomju armijā.
Lagzdiņš atzina, ka viņa neapdomīgi parādītais žests izraisījis dažādu reakciju pat viņa tuvinieku vidū. Dēls šādu tēva izlēcienu uzņēmis ar sajūsmu un teicis, ka tagad visi viņa paziņas balsos par Lagzdiņu, viņa bērnu māte teikusi, ka vajadzējis gan padomāt, pirms tā "sasveicināties" ar senu paziņu, bet māte bijusi noskaitusies un paziņojusi, ka viņš par tādu izdarību "nav pelnījis ne pusdienas, ne vakariņas".


pilniigi smiekliigi.. :P
03:14 pm
hmmz.. laikam tieshaam nepieklaajiigi labi izskatos ;) nedaudz bruuna un ar smaidu, un laikam nedaudz kliistoshu skatienu, jo gruuti veel atgriezties lv realitaateee :) kaut kaa gana viegli ir shobriid viss. viss shkjiet paceljams, panesams utt.
gan jau paaries paaris nedeeljas un atkal buushu tas pats paargurushais kleperis.. ;(
09:14 pm
hmmmz...atkal gribas alu... peedejo nedeelju laikaa izteikti kaarojas alus...
09:35 pm - Sintia`i! :)
sveicieni [info]sintia sveetkos! :)

s
10:23 pm
alus rullee! :))
10:25 pm - garantijas veestule
s
10:32 pm
gribas kaut ko skaistu.. un pozitiivu :) gribas smaidiit - taa no sirds :)
10:59 pm
ar to shveices dziivoshanu absoluuti esmu sagaajusi nerezhiimaa.. jau 23 - a miega nav :( :) tik nepierasti gaishs aiz loga :( :)
vaardu sakot - mans organisms nesaprot, kas vinjam jaadara :(
hmmz.. mosh veel vien` alu?
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:15 pm GMT.