smth
May 25th, 2007 
12:20 am
nju taa.. veikali apstaigaati :) pirkumu norma izpildiita :)
esmu iegaadaajusi savu tresho swatchu... pirmo man uzdaavinaaja vaarda dienaa pirms 2 gadiem, otro nopirku sev vaarda dienaa pagaajushajaa gadaa sheit - zheneevaa.. un shodien nopirku tresho.. arii kaa sev vaarda dienaa... smukulis :) taads gana sievishkjiigs, bet tajaa pat laikaa nav mazinjsh :)

staigaajot pa veikaliem, sapratu, ka sakaarojaas alus :) iepirku arii :) tagad seezhu ar alu un juutos gandriiz pavisam labi ;)
12:35 am - Snow Patrol - Chasing cars
http://youtube.com/watch?v=Ajy0w1XPJk8
un veel viens
http://youtube.com/watch?v=zxXwIIBlSgw
12:54 am
shodien ir aarpraatiigs slinkums rakstiit.. domaajas daudz un dazhaadas lietas.. visaadi noveerojumi shodien arii izdariiti.. bet slinkums visu rakstiit..
varbuut riit to izdariishu :)
alus dara savu :D kljuustu miegaina :) galu galaa pusnakts tuvojas :) jaauzmet acs kalniem un maajaam, un jaalien guleet.. atkal viena karsta nakts buus.. pusdevinjos vakaraa, kad devos maajas virzienaa no veikaliem, bija +26... shitaa buushot liidz nedeeljas nogalei, kad sola, ka kljushot veesaaks un liis pat... bet riit joprojaam tiek piesoliiti tie pashi +29 :) nekas nemainaas laika apstaaklju zinjaa peedeejaas nedeeljas laikaa :)))
khe.. mans pirmais bruunums lien nost :) tas, ko pagaajushajaa nedeeljas nogalee piecepinaaju, shodien saaka pa gabalinjam vien liist no manis nost :)a zheel :( shitaads bruunuminjsh buutu bijis :)))))
09:13 am
astra un dimantinjsh var shodien gavileet :) beidzot sanjeemos atnaakt uz instituutu svaarkos un augstpapeedenees :D
un pats trakaakais ir tas, ka pashai shausmiiiiigi tas patiik :))))
divarpus nedeeljas ik pa briidim no riita meegjinaaju uzgjeerbt svaarkus, bet visu laiku nosliecos par labu bikseem :) bet shodien, nezinu kaadeelj, sapratu, ka ir! ir iistais noskanjojums svaarkiem! :))))
09:43 am
veerojumi vakar.
kaut kaa vairaak sanaaca pakomuniceet ar Milku vakar. shamaa pazheelojas, ka tuveejaa krogaa baisi daargs viins - glaaze 20 chf. pazheelojaas, ka uz pariizi sanaak baigi daargi aizbraukt ar vilcienu, ka par to cenu, kas sheit ir ar vilcienu turp un atpakalj, vinja no horvaatijas var aizbraukt uz 3 dienaam uz pariizi ar celjojumu agjentuuru. pazheelojaas par to, ka sheit zheneevaa jaunieshiem nav ko dariit. papriecaajaas par to, ka sheit ir tik zaljsh. pazheelojaas, ka tas ir baigi traki, ka ir triis nedeeljas nogales jaapavada sheit mums.
nee, nu it kaa jau nav mana dalja, bet vienkaarshi interesanti, vai tieshaam cilveekam vieniigaa nodarbe sheit ir krogi? nee, nu taadu meitenju buushanu, kaa veikalus mees arii aprunaajaam. cik saprotu, tad taalaak par dzelzcelja rajonaa esoshiem veikaliem vinja nav tikusi... a kur tad iepirkshanaas ielas apmekleejums? :)))
ai, nu skaidrs, ka mees katrs esam savaadaaks. es nedeeljas nogalees skrienu apkaart pa valsti, vinja seezh krogaa. katram savs. ne labaaks, ne sliktaaks, bet citaadaaks un savs.
shodien pa dienu jaacenshas izpeetiit visas lietas, kas saistiitas ar Bernes apmekleejumu. Riit gribeetos aizdoties turp. Un pariit laikam buutu jaasanjemas uz Ciirihi. buutu labi, ja man tas viss izdotos. tad plaans buutu izpildiits :) uz naakamo reizi tad paliktu Lugano un Zermats :)))
kas veel vakar bija? aaa, aizveda muus ekskursijaa uz naaciju pili. smiekliigi kljuva nedaudz - tas jordaanietis taa kaa taada eena pakalj ik pa briidim sliideeja :)))) bet paldies dievam visaadi citaadi vinjsh mani liek mieraa :)
vakar sapratu arii to, ka esam kljuvushi gana draudziiga grupa :) lekciju laikaa un arii naaciju pils laikaa nepartraukti jokojaamies, vilkaam uz zoba viens otru un kaartiigi izsmejaamies :) jebkuru pasaakumu saakaam paarveerst nedaudz par cirku :) bet patiesiibaa - tas ir forshi, ka taa var :)
par lekcijaam runaajot, ja pirmaas nedeeljas man bija vairaak garlaiciigas, nekaa interesantas, tad shobriid varu teikt, ka shii nedeelja bija interesanta :) fantasdtiski pasniedzeeji, kas arii visnotalj garlaiciiga nosaukuma lekciju speej pasniegt interesanti, taa ka uzmaniiba neatslaabst un ka juuti, ka nedaudz zheel, ka ir tikai 90 minuutes.. viena lekcija domaaju, ka ljoti patiktu dimantinjam - par migraaciju :) fantastisks pasniedzeejs! :)) vaardu sakot, shis pasaakums ir paplashinajis manu redzesloku un interesi par dazhiem jautaajumiem ;) juutos apmierinaata ar sho pasaakumu :)
09:47 am
khe.. tikko apluureeju, kaa tad manu jauno pulksteni sauc ... khe.. labs nosaukumus - "in finery" :)
11:35 am - Nelly Furtado (feat.Juanes) -Te Busque
I've been high I've been low
I've been fast I've been slow
I've had nowhere to go
Missed the bus missed the show
I've been down on my luck
I've felt like giving up
My life locked in a trunk
When it hurt way too much
I needed a reason to live
Some love inside me to give
I couldn't rest I had to keep on searching

Te busque de bajo de las piedras y no te-encontre
En la mañana fria y en la noche te-busque
Hasta enloquecer
Pero tu llegaste a mi vida como una luz
Sanando las heridas de mi corazon
Haciendo me-sentir vivo otra vez

I've been too sad to speak and too tired to eat
Been too lonely to sing the devil cut off my wings
I've been hurt by my past but I feel the future

In my dreams and it lasts I wake up I'm not sure
I wanted to find the light something just didn't feel right
I needed an answer to end all my searching

I look in the mirror the picture's getting clearer
I wanna be myself but does the world really need her
I ache for this earth
I stopped going to church
See God in the trees makes me fall to my knees
My depression keeps building like a cup overfilling
My heart so rigid I keep it in the fridge
It hurts so bad that I can't dry my eyes
Cuz they keep on refillin' with the tears that I cry...
12:04 pm
riit uz berni!
izpeetiiju vilcienus :) ir gana ok :) 1:40 un esi tur :)
bulgaariete apjautaajaas, ko es grasos dariit nedeeljas nogalee ;) un teicaas padomaat, varbuut vinja gribees arii doties kopaa ar mani uz berni :)
kompaanijaa jautraak :)) lai gan man ari vienai nav probleemu doties celjos :)
02:01 pm
palasiiju intereses peec delfus un tvnetu... pat ne palasiiju - vienkaarshi paaskreeju paari virsrakstiem.. sajutos tik taalu no taa visa, kas notiek lv.. turkaat tie virsraksti man nezinaamu iemeslu deelj izraisiija milziigu smaidu :) vai tas, kas rakstits shajos abos portaalos, ir tieshi tas, kas lv notiek? kaut kaa pat neticas :) izklausaas nedaudz peec cirkus..
07:05 pm
zinaashanu spilgtaa un zhilbinoshaa gaisma.. un nezinaashanas biedeejoshaa tumsa...
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:25 pm GMT.