smth
Commenting To 
25th-May-2007 09:43 am
veerojumi vakar.
kaut kaa vairaak sanaaca pakomuniceet ar Milku vakar. shamaa pazheelojas, ka tuveejaa krogaa baisi daargs viins - glaaze 20 chf. pazheelojaas, ka uz pariizi sanaak baigi daargi aizbraukt ar vilcienu, ka par to cenu, kas sheit ir ar vilcienu turp un atpakalj, vinja no horvaatijas var aizbraukt uz 3 dienaam uz pariizi ar celjojumu agjentuuru. pazheelojaas par to, ka sheit zheneevaa jaunieshiem nav ko dariit. papriecaajaas par to, ka sheit ir tik zaljsh. pazheelojaas, ka tas ir baigi traki, ka ir triis nedeeljas nogales jaapavada sheit mums.
nee, nu it kaa jau nav mana dalja, bet vienkaarshi interesanti, vai tieshaam cilveekam vieniigaa nodarbe sheit ir krogi? nee, nu taadu meitenju buushanu, kaa veikalus mees arii aprunaajaam. cik saprotu, tad taalaak par dzelzcelja rajonaa esoshiem veikaliem vinja nav tikusi... a kur tad iepirkshanaas ielas apmekleejums? :)))
ai, nu skaidrs, ka mees katrs esam savaadaaks. es nedeeljas nogalees skrienu apkaart pa valsti, vinja seezh krogaa. katram savs. ne labaaks, ne sliktaaks, bet citaadaaks un savs.
shodien pa dienu jaacenshas izpeetiit visas lietas, kas saistiitas ar Bernes apmekleejumu. Riit gribeetos aizdoties turp. Un pariit laikam buutu jaasanjemas uz Ciirihi. buutu labi, ja man tas viss izdotos. tad plaans buutu izpildiits :) uz naakamo reizi tad paliktu Lugano un Zermats :)))
kas veel vakar bija? aaa, aizveda muus ekskursijaa uz naaciju pili. smiekliigi kljuva nedaudz - tas jordaanietis taa kaa taada eena pakalj ik pa briidim sliideeja :)))) bet paldies dievam visaadi citaadi vinjsh mani liek mieraa :)
vakar sapratu arii to, ka esam kljuvushi gana draudziiga grupa :) lekciju laikaa un arii naaciju pils laikaa nepartraukti jokojaamies, vilkaam uz zoba viens otru un kaartiigi izsmejaamies :) jebkuru pasaakumu saakaam paarveerst nedaudz par cirku :) bet patiesiibaa - tas ir forshi, ka taa var :)
par lekcijaam runaajot, ja pirmaas nedeeljas man bija vairaak garlaiciigas, nekaa interesantas, tad shobriid varu teikt, ka shii nedeelja bija interesanta :) fantasdtiski pasniedzeeji, kas arii visnotalj garlaiciiga nosaukuma lekciju speej pasniegt interesanti, taa ka uzmaniiba neatslaabst un ka juuti, ka nedaudz zheel, ka ir tikai 90 minuutes.. viena lekcija domaaju, ka ljoti patiktu dimantinjam - par migraaciju :) fantastisks pasniedzeejs! :)) vaardu sakot, shis pasaakums ir paplashinajis manu redzesloku un interesi par dazhiem jautaajumiem ;) juutos apmierinaata ar sho pasaakumu :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:24 pm GMT.