smth
December 2nd, 2006 
08:36 am
tomeer bija labi, ka vakar sanjemos un aizgaaju uz Klondaiku satikt Ievu. Aarpraatiigi sen nebiaj redzeeta..un, manupraat, Varshava vinjai ir gaajusi labumaa ;) Tieshaam aarkaartiigi jauki un sirsniigi paseedeejaam :)
Dukshukam atkal ir saacies kakju laiks :) un vinja ir kljuvusi veel miiljaaka nekaa parasti ;) naktii ieraapaas gultaa aptinaas ap manu roku un centas no manis izdiedeleet kaadu paglaastiishanas tuuri ;) - dabuuja ar`! :)
Nu, ko..shii diena jaaiztur, un tad jau riit buus jaakraamee koferis.
khe... horoskops tikko iepriecinaaja :D :
"Дева на сегодня, 2 декабря
Сегодня кто-то из близких не оправдает твоих надежд - тебе не следует из-за этого расстраиваться. Тебе кажется, что сегодня ты выглядишь как мокрая курица. Не стоит на этом зацикливаться и все придет в норму. Постарайся сегодня уделить побольше внимания здоровью и все наладится. Денежные вопросы непредсказуемы. Утро окажется весьма бодрым. Выкинь из головы все лишнее. В любой момент сегодня тебе может открыться неприятный сюрприз со стороны близких родственников. И тебе будет очень неприятно, если ты не соберешь свое самообладание в кулак. Вечером посети театры, выставки, концерты."
Vakaraa kaa reiz dosimies ar Astru uz filmu :) Panjeemu beidzot no maajaam forum cinemas daavanu kartes, ko sanjeemu dzimshanas dienaa - beidzot pienaacis laiks taas izlietot ;D
09:06 am - sludekliishi
atkal aviizite "5 min" :D
un atkal sludekliishi... :D

nez, cik lielam jaabuut izmisumam, lai cilveeks ieliktu shaadu sludekliiti:
"DEWKE Dzeks 26g velas iepazities ar sievieti romantiskam attiecibam. Vecumam nav ierobezojuma."

"RPPKE vesjolij sempoti4nij parenj i6et devuwku ravesnicu dlja znakomstv 17.183.75. Gravis VITALJKA. Deuki ne propodaite."

"BEWKE dumja blondine, 179 69 35, mekle automehaniki, santehniki, eruditu, forsu cali..."

"MXRKE NA4INAJUWII ASTROLOG I BIOENERGETIK POZNAKOMITSJA SO SVOIMI POTENCIALNIMI MODELJAMI."
12:05 pm
gaajiens uz centru mainiit naudu un atpakalj:
diena peleeka, bet ne skumja.
ielas tukshas.
sieviete labi piegrieztaa rudens svaarkkkostiimaa, augstpapeezhu kurpees un ar gliitu cepuriiti.
kundzite, kas gjeerbusies kaa bomzis, ozh peec bomzha, bet ar tiiru roku aadu un tiiriem nagiem.
kundziite pie katedraales tirgo Adventes vainagus. Vienu pat sakaarojaas nopirkt.
bariem kliist jaunieshi, bet meitenes veel laikam maajaas poshaas izieshanai ielaas ;)
tuuristu bari un barinji :)
lielaakaa dalja cilveeku tumshaas dreebees un peleekaam sejaam.
paaris somi un somietes. somietes nedaudz par gjiftiigu saziimeejushas sejas. kaut kas no vulgaritaates vinjaas bija - laikam vakarnakts tusinja peedas.
jauna skulptuura pie operas - laikam vislielaako manu uzmaniibu piesaistiija suns ;D
kaads jokdaris pie operas vienaa kokaa sakaaris milziigas baltas sniegpaarslinjas. kaut kaa vientulji taas tur izskataas.
mirklja vaajums nav paarvareets - ampekleets narvesens ----> nopirkta kaarteeejaa Dienas graamata, zhurnaalijsh, gardum gardaa maiziite un jaunaa nestea ar ziemassveetku garshu :)
03:19 pm
Taa.. sula/kafija iedzerti un klinjgjeris/maiziites iekostas uz Viljnja veseliibu un apaljo jubileju :)
noveerteeshana arii izdziivota. njaa... ja tieshaam viss notiks taa, ka peec gada ineta aizies prom un mees paliekam ar renaaru kopaa, tad tas buus briesmiigi. un ineta pati atziist, ka visas lietas, kas saistiitas ar manu jomu, varetu leenaa garaa mirt nost.. bet cereesim, ka viss buus labi... saaku runaat arii par Astrucha iespeejamo atgrieshanos.. ineta priecaajaas..bet kaa jau parasti - te nedaudz ir naudas lietas..
tomeer ceru, ka viss buus labi!
taa..tagad nedaudz veel jaapastraadaa... un tad vakaraa uz filmu :)
10:57 pm
Filma bija...atslaabinosha.Nepretendee ne uz kaadu lielo maakslu, bet peec taas kaut kaa kljuva ap sirdi vieglaak un gaishaak. laikam man vienkaarshi gribeejaas kaut ko TAAADU sirdij :).
Peec filmas abas ar Astru aizgaajaam uz Stokmanmaaju izsmarzhoties un iepirkt vakarinjas . Floras piparkuukas mani kaardinaaja. Katru gadu esmu pirkusi Floras piparkuukas. Zheel gan, ka tagad gan vairs nesanaak tik biezhi staigaat gar Floras veikalinju Briiviibas ielaa, bet piparkuuku deelj tuvaako nedeelju laikaa turp noteikti aizieshu. Un Floras ceptaa maize ir varen garda un smarzhiiga, taapat kaa smalkmaiziites un kuukas :).
Patiesiibaa, ja taa padomaa, shis ir bijis visnotalj jauks vakars kopaa ar Astru. Bija labi. Vieniigais kjiniitii uznaaca saapiigas reminiscences - atcereejos to, kaa mees abi savulaik uz kjiniiti gaajaam, kaa, seezhot tumsaa, sadevaamies rokaas un kaa reizeem pieglaudu savu vaigu tavam plecam...kaa pirms kjiniisha dzeeraam karsto shokolaadi...
eh...zinu, ka shiis atminjas vajadzeetu gainjaat prom, bet nav viegli. Es zinu, ka viss buus labi. Es sanjemshos un buus labi.
This page was loaded Oct 15th 2024, 5:13 am GMT.