smth
 
2nd-Dec-2006 10:57 pm
Filma bija...atslaabinosha.Nepretendee ne uz kaadu lielo maakslu, bet peec taas kaut kaa kljuva ap sirdi vieglaak un gaishaak. laikam man vienkaarshi gribeejaas kaut ko TAAADU sirdij :).
Peec filmas abas ar Astru aizgaajaam uz Stokmanmaaju izsmarzhoties un iepirkt vakarinjas . Floras piparkuukas mani kaardinaaja. Katru gadu esmu pirkusi Floras piparkuukas. Zheel gan, ka tagad gan vairs nesanaak tik biezhi staigaat gar Floras veikalinju Briiviibas ielaa, bet piparkuuku deelj tuvaako nedeelju laikaa turp noteikti aizieshu. Un Floras ceptaa maize ir varen garda un smarzhiiga, taapat kaa smalkmaiziites un kuukas :).
Patiesiibaa, ja taa padomaa, shis ir bijis visnotalj jauks vakars kopaa ar Astru. Bija labi. Vieniigais kjiniitii uznaaca saapiigas reminiscences - atcereejos to, kaa mees abi savulaik uz kjiniiti gaajaam, kaa, seezhot tumsaa, sadevaamies rokaas un kaa reizeem pieglaudu savu vaigu tavam plecam...kaa pirms kjiniisha dzeeraam karsto shokolaadi...
eh...zinu, ka shiis atminjas vajadzeetu gainjaat prom, bet nav viegli. Es zinu, ka viss buus labi. Es sanjemshos un buus labi.
This page was loaded Oct 15th 2024, 5:13 am GMT.