smth
November 30th, 2006 
09:44 am
garaas briividenas beidzaas... :(
atkal jaasaak rosiities...
par nedeeljas nogali un visaam paareejaam lietaam - peec maza briizha - jaapabeidz rakstiit runas.
10:43 am - Valodas apmaaciiba
Sākam ar iesācējiem.
Trīs raganas aplūko firmas Swatch trīs pulksteņus. Kura ragana aplūko kuru pulksteni?
Three witches watch three swatch watches. Which witch watches which swatch watch?

Tagad angļu valodas nodarbība valodas zinātājiem.

Trīs raganas - transvestītes aplūko pulksteņa Swatch trīs podziņas.
Kura ragana - transvestīte kuru podziņu aplūko?

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

Un visbeidzot - angļu valodas atsvaidzināšanas fragments profesionāļiem.


Trīs šveiciešu vieglas uzvedības raganas, kuras vēlas mainīt savu dzimumu, aplūko pulksteņa Swatch trīs podziņas. Kura no šveiciešu vieglas uzvedības raganām, kuras vēlas mainīt savu dzimumu, kuru pulksteņa Swatch podziņu aplūko?

Three swiss witch-bitches, which wished to be Switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch switch?
11:52 am
nu taa... nedaudz pauze darbaa, taapeec tagd iepeedoshu sho to sheit.
garaa nedeeljas nogale. nebija slikti.
priecee tas, ka attieciibas ar braali ir tieshaam aizgaajushas citaa kvalitaatee. beidzot laikam mums taas attieciibas ir tieshaam kaa braalim un maasai, nevis taadas pieklaajiigi veesas. laikam tomeer beidzot esam saakushis sasniegt to vecumu, kad sho lielo vecumu atshkjiirbu tomeer vairs tik ljoti nejuutam.
Anna. interesants meiteens. nesanaca gan paaraak daudz ar vinju pakomuniceet. tomeer... hmmz... laikam nav tik traki, kaa man varbuut saakumaa likaas. jauka meitene vareetu buut. zinu, ka ja ivarinjsh tieshaam izdomaas vinju preceet nost, es speeshu vinju pat ljoti ok pienjemt. jautaajums, protams, ir taads, vai es vinjai buushu vajadziiga :) zinu arii to, ka attieciibas ar vinetu man paliks tieshi taadas pashas kaa liidz shim. ivara izveele nemainiis manu viedokli par vinetu. zinu, ko vinji ir dariijushi ne taa, bet taa tomeer ir vinju abu dziive. ir taa, kaa ir. un tas ir jaapienjem.
mamma un teetis rullee ;) atkal bija labi vinjus satikt! :) miilu vinjus - ljoti, ljoti, ljoti ;)
viena lieta gan shajaa garajaa nedeeljas nogalee izbriiniija un paarsteidza. otrdien vakara tuseeju pa maaju, un nedzirdeeju to, ka zvana telefons. peec kaadas stundas, kad beidzot atrados telefona tuvumaa dzirdeeju, ka tas nopiikstas, liidz ar ko sapratu, ka kaads ir vai nu zvaniijis, vai suutiijis sms. apskatos telefonaa - kaut kur redzeets telefona numurs... un tad atcereejos, kas tas par numuru. tavs vecais darba telefona numurs, kursh tagad es pat nezinu, kam ir iedots. piezvanu, un pretii man balss, kas neliekaas izbriiniijusies par to, ka zvanu, metas man uzreiz ar jautaajumu, vai nezinu, kur Tu esi.Izbriiniija, paarsteidza tas, ka cilveeks zina, ka mees esam krietnu briidi kaa pashkjiirushies, bet tas netraucee tomeer piezvaniit man un pajautaat par Tevi... sajuuta jociiga.. skumja un neizpratne nedaudz radas par sho lietu. bet, nu. atkal jaasaka tas, ko nedaudz ieprieksh teicu - ir taa, kaa ir, un man tas ir jaapienjem.
Zuzene. vinja bija tik ljoti noilgojusies peec manis shajaas dienaas, ka abas shonakt chuceejaam kopaa ;) atkal vinja uzraapaas uz mana spilvena, nogruuda mani zemaak un pieglaudaas pavisam tuvu klaat, taa teikt saritinaajaas ap manu galvu :) forsha vinja ir :)
jaunaa saals lampa.varbuut nedaudz par lielu un liidz ar to par gaishu, bet tomeer man patika ;) kaut kaa uz ziemu gribas kaut kaadu gaishumu logaa :) vieniigais - sho jauno lampu neriskeeju atstaat spiideet 24/7..vakaraa iesleedzu, no riita izsleedzu :) un vispar - baigaa jeega no taas lampas dienaa ;)
06:06 pm
taaks.. shodien diezgan razhiigi pastraadaats...
tagad pakalj dzijai - Agneses abiem puisheljiem izdomaaju kaut ko uzadiit Ziemassveetkos ;) taa buus labaak un personiigaak, nekaa nopirkt kaarteejo mantu.
riit no riita atkal ar Astruci kafija Dublju kafijaa :) taa kaa shii treshdiena izkrita NATO samita briivdienu deelj un naakamnedeelj visu nedeelju esmu Brixelee, tad vieniigaa iespeeja iedzert kopiigu kafiju ir riit ;)

un sestdien peec darba abas dosimies uz kino "Labs gads" (Makss Skinners ir viens no Londonas labākajiem biržas brokeriem, kurš pēc sava tēvoča nāves manto nelielu vīna darītavu Provansā, kur ir pavadījis savu bērnību. Saules apspīdētā māja ar aizaugušu dārzu vīnogulāju ielokā atsauc atmiņas par tēvoci - vīnu un sieviešu pazinēju. Taču Makss, nebūdams nemaz sentimentāls pēc dabas, plāno īpašumu pārdot, bet vīna garša, iemīlēšanās un nez no kurienes uzradusies tēvoča ārlaulības meita maina viņa dzīves plānus.
Lomās: Russell Crowe, Albert Finney, Marion Cotillard, Tom Hollander
Režisors: Ridley Scott).
Taads absoluutais meitenju gabals ;) Bet ja jau Astra grib, tad ar vinju arii uz taadu filmu es aizieshu. jo svariigakais ir nevis filma, bet kompaanija ;)

un sveetdien buus jaakraamee koferis... jo jau pirmdien no riita 7:00 izlidoju... un buushu atpakalj tikai piektdien peecpusdienaa... vieniigais labums ir taads, ka treshdiena visa diena man buus briiva un vareeshu mieriigi veltiit sevi veikaliem - nopirkt gan dreebes sev, gan apluukot daavanas miiljajiem :)
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:30 am GMT.