smth
Commenting To 
30th-Nov-2006 11:52 am
nu taa... nedaudz pauze darbaa, taapeec tagd iepeedoshu sho to sheit.
garaa nedeeljas nogale. nebija slikti.
priecee tas, ka attieciibas ar braali ir tieshaam aizgaajushas citaa kvalitaatee. beidzot laikam mums taas attieciibas ir tieshaam kaa braalim un maasai, nevis taadas pieklaajiigi veesas. laikam tomeer beidzot esam saakushis sasniegt to vecumu, kad sho lielo vecumu atshkjiirbu tomeer vairs tik ljoti nejuutam.
Anna. interesants meiteens. nesanaca gan paaraak daudz ar vinju pakomuniceet. tomeer... hmmz... laikam nav tik traki, kaa man varbuut saakumaa likaas. jauka meitene vareetu buut. zinu, ka ja ivarinjsh tieshaam izdomaas vinju preceet nost, es speeshu vinju pat ljoti ok pienjemt. jautaajums, protams, ir taads, vai es vinjai buushu vajadziiga :) zinu arii to, ka attieciibas ar vinetu man paliks tieshi taadas pashas kaa liidz shim. ivara izveele nemainiis manu viedokli par vinetu. zinu, ko vinji ir dariijushi ne taa, bet taa tomeer ir vinju abu dziive. ir taa, kaa ir. un tas ir jaapienjem.
mamma un teetis rullee ;) atkal bija labi vinjus satikt! :) miilu vinjus - ljoti, ljoti, ljoti ;)
viena lieta gan shajaa garajaa nedeeljas nogalee izbriiniija un paarsteidza. otrdien vakara tuseeju pa maaju, un nedzirdeeju to, ka zvana telefons. peec kaadas stundas, kad beidzot atrados telefona tuvumaa dzirdeeju, ka tas nopiikstas, liidz ar ko sapratu, ka kaads ir vai nu zvaniijis, vai suutiijis sms. apskatos telefonaa - kaut kur redzeets telefona numurs... un tad atcereejos, kas tas par numuru. tavs vecais darba telefona numurs, kursh tagad es pat nezinu, kam ir iedots. piezvanu, un pretii man balss, kas neliekaas izbriiniijusies par to, ka zvanu, metas man uzreiz ar jautaajumu, vai nezinu, kur Tu esi.Izbriiniija, paarsteidza tas, ka cilveeks zina, ka mees esam krietnu briidi kaa pashkjiirushies, bet tas netraucee tomeer piezvaniit man un pajautaat par Tevi... sajuuta jociiga.. skumja un neizpratne nedaudz radas par sho lietu. bet, nu. atkal jaasaka tas, ko nedaudz ieprieksh teicu - ir taa, kaa ir, un man tas ir jaapienjem.
Zuzene. vinja bija tik ljoti noilgojusies peec manis shajaas dienaas, ka abas shonakt chuceejaam kopaa ;) atkal vinja uzraapaas uz mana spilvena, nogruuda mani zemaak un pieglaudaas pavisam tuvu klaat, taa teikt saritinaajaas ap manu galvu :) forsha vinja ir :)
jaunaa saals lampa.varbuut nedaudz par lielu un liidz ar to par gaishu, bet tomeer man patika ;) kaut kaa uz ziemu gribas kaut kaadu gaishumu logaa :) vieniigais - sho jauno lampu neriskeeju atstaat spiideet 24/7..vakaraa iesleedzu, no riita izsleedzu :) un vispar - baigaa jeega no taas lampas dienaa ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 15th 2024, 9:20 am GMT.