smth
Ar premjera rīkojumu Gerhardam piešķirta pistole 
21st-Jul-2009 10:54 am
Publicēta: 09:25 21.07.2009.

Rīga, 21.jūl., LETA. Ar premjera Valda Dombrovska (JL) rīkojumu satiksmes ministram Kasparam Gerhardam (TB/LNNK) piešķirta pistole "Glock-17 9 mm".
Paziņojumā oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" norādīts, ka "pamatojoties uz Ieroču aprites likuma 26.panta pirmo daļu, par īpašiem nopelniem Latvijas Republikas labā piešķirt satiksmes ministram Kasparam Gerhardam personisko apbalvojuma ieroci - pistoli "Glock-17 9 mm"".
LETA jau ziņojusi, ka pistoļu dāvināšana ministriem bijusi "populāra" jau iepriekšējo valdību laikā, tiesa, šādi rīkojumi tika izdoti tad, kad valdībās bija izveidojušās krīzes.
Tā demisionējušais premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) parakstīja rīkojumu par personiskā apbalvojuma - ieroča - piešķiršanu aizsardzības ministram Vinetam Veldrem (TP).
Ierocis piešķirts par būtisku ieguldījumu Nacionālo bruņoto spēku attīstībā. Veldrem tika piešķirta deviņu milimetru kalibra pistole "Glock-17".
Arī iepriekš demisionējušais premjers Aigars Kalvītis (TP) izdeva rīkojumu par personiskā apbalvojuma - ieroča - piešķiršanu toreizējam iekšlietu ministram Godmanim un bijušajam veselības ministram Gundaram Bērziņam (TP).
Godmanis un Bērziņš saņēma deviņu milimetru kalibra pistoles "Sig Sauer P232 SL".
Ierocis Godmanim tika piešķirts par lielu ieguldījumu Iekšlietu ministrijas sistēmas stiprināšanā, bet Bērziņam - par lielu ieguldījumu Veselības ministrijas sistēmas stiprināšanā.


kaut ko nesaprotu es... ok, labi, tiem, kas straadaa iekshminaa, vai aizsardziibas ministrijaa, es veel speeju saprast ierocha pieshkjirshanu... bet vesmins, satmins??? kakova maarrutka peec jaapieshkjir/jaadaavina ierocis??? vai arii tas ir saistiits ar to, ka puishelji izaug, bet pistoliites joprojaam patiik un gribas?????
Comments 
21st-Jul-2009 12:48 pm
pif paf oioioi umerajet premjerchik moi.

vareeja saakt daavinaat pistoles parastajiem iedziivotaajiem :>
21st-Jul-2009 01:47 pm
tas buutu biistami. ne visiem ir atljaujas. lai gan.. gerhards atljauju arii grasaas pagaadaat tikai peec taa, kad ierocis buus rokaa. psc kaut kaads. vispaar par ierochiem bez atljaujaam kriminaalsods taa kaa pienaakas :> smalks joks tas ir, vai?
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:25 pm GMT.