smth
 
16th-May-2009 11:26 am
pareizi saka, ka riits ir gudraaks par vakaru.
izguleeejos. peedeejo stundu, kameer snauduljoju un vaartiijos pa gultu, izdomaaju, ka shodien tomeer nekusteeshu aaraa no maajas, bet uztaisiishu reviiziiju skapii - savaaakshu maisaa dreebes, kuras vairs/veel nevalkaaju, jaaieluukojas arii papiiru plauktos - shkjiet, ka neatjaunoshos tajaa augstskolas fakultaatee - driizaak citu mekleeshu. vispaar... vakaraa buus jaapaluuko budapeshtas variants - galu gaalaa shobriid ir tieshi tas mirklis, kad mani sheit nekas netur, kad nav milziigu saistiibu ne pret ko. patiesiibaa budapeshta prieksh zheneevas buutu krietns plusinjsh. bet, nu, labi. pat to es padomaashu veelaak, kad saakshu izpeetes darbus.
un veel pakalu nedaudz plaanus par lietu iegaadi - izvirziiju prioritaates. nedaudz pashu biedee taada racionaala un meerkjtieciiga pieeja. izdomaa un dari! un es zinu, ka izdosies. jaa, var gadiities, ka taa tacinja nebuus taisna un gluda, bet liidz meerkjim nokljuushu. khe, reizeem gan gadaas, ka procesa laikaa saproti, ka meerkjis ta ir mainiijies ;) bet tas jau netraucee.
vaardu sakot, cuba libre un paardomas, un veelaa doshanaas uz midzinju ir krietni sakaartojushas galvu. vismaz shobriid no riiita taa shkjiet. ok, redzees, vai shiis visas jaunaas apnjemshanas neizkusiis kaa pavasara sniegs. tomeer.. pashai gan shkjiet, ka nee. planchiks ir un tas ir galvenais.
un vispaar - labriit, tauta :)
Comments 
16th-May-2009 02:36 pm
Nospraud mērķi, nevis izvēlies ceļu!
Brīc ;)
16th-May-2009 02:39 pm
mornings ;) nee, nu meerkjis ir skaidrs :)
tagad jau tikai ieshanas vaina ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:36 pm GMT.