smth
 
10th-Feb-2009 08:48 am
shoriit kaut kaads izklaidiigais riits. sagaidu, kad manaa luksoforaa iedegaas sarkanais un tad dodos paari ielai. labi, ka pusceljaa sapratu, ka buss tuuliit saaks kusteet, taapeec pieliku soli un aatri aizlecu ielas otrajaa pusee.
laikam jau taa izklaidiiba ir taapeec, ka katru nakti peedeejaa laikaa neguljas no pulkstens diviem liidz kaadiem trijiem-chetriem. visaadas domas domaajas.
peec vakardienas un aizvakardienas meegjinaajuma apeest biezenjzupu, kas rezulteejaas ar to, ka visa zupa tiek izgaazta aaraa un katlinjsh tiek izmazgaats un nolikts vietaa, shoriit naacu uz darbu un saprotu, ka tas viss, pirmkaart ir galvaa. un, otrkaart, zinu, ka patiesiibaa nekas labs tas nav - paartikt no rupjmaizes un nesaldiem cepumiem un shkjidrumiem, tomeer... kaadreiz (veel universitaates laikos) man agraa pavasarii vienmeer bija kaads briidis, kad tieshaam paartiku tikai no rupjmaizes un teejas vai uudens. shobriid laikam ir atgriezies shis posms. jaa, ir kaadas lietas, ap kuraam veel nedaudz speeju pasnakstiities, tomeer lielaakaa dalja dazhaadu garshu salikumu izraisa nelabumu. padziivos kaadu briidi taa, kaa ir, gan jau sakaarosies arii citas lietas.
un veel shoriit saskaitiiju, ka palikushas tikai triis darba dienas un tad man ir garaa nedeeljas nogale. jaaizdomaa, ko tajaas chetraas dienaas dariit. pagaidaam galvaa ir divi varianti - izguleeties un doties prom no pilseetas. vairaak gan sliecos uz otro variantu, iipashi, ja laika apstaaklji buus taadi, kaa shodien un vakar - sauliite, neliels sals... vienkaarshi ideaali. labi. par to siikaak padomaashu ceturtdienas vakaraa un piektdienas riitaa, lai gan celjvedi jau shodien vakaraa vareetu pashkjirstiit. pilniigi skaidrs gan viens - vai nu sestdien, vai sveetdien doshos jelgavas virzienaa, apluukot ledu :)
viss. shobriid jaapieveershas darbiem. pietiekami daudz kas jaaizdara.
Comments 
10th-Feb-2009 05:35 pm
Daudzas reliģijas iesaka pavasaros pabadoties- attīrīsies organisms un sāks galva skaidrāk strādāt. Pieplusot vēl fizisko nodarbi...
10th-Feb-2009 05:59 pm
nu pec tadas dzives uz maizes un udens perioda parasti tiesam speka ir riktigi vairak un pavasara nogurumu nemaz nejut :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:17 am GMT.