smth
par filmu Karaliene un Maskavas braucienu 
16th-Feb-2007 09:55 am
nu taa...
pagaajushajaa nedeljas nogalee noskatiita "Karaliene" (http://www.imdb.com/title/tt0436697/). gaaju taapeec, ka gribeeju satikt inesi :) ja godiigi, tad nekas iipashs, bet laikam shoreiz svariigaakais bija satikties ar inesi un uzsist klachu :)

Maskavas brauciens... vakar atgriezos.Lidmashiinaa noseedeejaam stundu, jo laikam jau laika apstaakkju deelj bija izveidojies sastreegums. Kopumaa par braucienu varu teikt tikai pozitiivo. Man patika ;) Varbuut lielaa meeraa pozitiivaas emocijas radiija tas, ka visu laiku sniga - un man jau patiik sniegs ;)Gribeejaas jau vairaak redzeet, bet to gan jau paaguushu kaadaa naakamaa reizee - aakjis ir luupaa - gribu atkal un atkal aizbraukt uz krieviju. Un kaadas tur ir graaamatniicas!!!! vairaak nekaa 100 latus izteereeju graamataam vien, bet nopirku sho to leetaak nekaa riigaa un sho to taadu, ko riigaa vispaar neesmu redzeejusi :)
un kaadreiz gribas nopirkt skaistaas matrjoshkas.. vienu ieraudziiju veikalaa bezgala skaistu - 10 gab. komplekts pa 700 latiem.. bet vinjas tieshaam bija IZCILAS! :)
vaardu sakot - atvaljinaajums ir devis kaudziiti ar pozitiivaam emocijaam un nedaudz bildeem atminjaam ;)
ljoti priecaajos par pagaajushaas nedeeljas nogales pirkumu - timberland zaabakiem un puszaabakiem. Kaajaam bija dikti eerti un silti, maskavaa esot :)
Comments 
16th-Feb-2007 10:35 am
Apsveicu ar atgriešanos :))
Var just ka cilvēks ir atpūties, uzlādēts ar labām emocijām un gatavs sagaidīt šīs nedēļas brīvdienas :))
Es biju domājusi, ka manus piedzīvojumus izlasīsi tikai pirmdien (un cerēju ka komentēsi), bet redz sanāca tev mani pārsteigt :) ļoti patīkami :)))
16th-Feb-2007 10:44 am
hihihihi :) braalis shodien nezin kaapec man piezvaniija jau 7 no riita (lai gan pati biju cereejusi, ka guleeshu liidz kaadiem 10-11) :) taa es kopsh 7 riita rosos pa maaju - mazgaaju dreebes, seezhu un skatos Maskavas bildes, zvanos visiem apkaart un tadag izdomaju, ka jaanoskataas kaada filma ar Jude Law :) taads nedaudz bleenjdariigs noskanjojums iestaajies ;) Lai gan laikam shodien vismaz jaasagatavojas riitdienas pasaakumam - operete "SILVA" (Sanktpēterburgas muzikālās komēdijas teātris). Riit veel tas celjsh uz Daugavpili :( Bet labi, ka ciemakukulis braalim un vinja draudzenei jau Maskavaa nopirkts :D
16th-Feb-2007 12:28 pm
Jā - nedēļas nogale, ļoti piesātināta ar kultūras pasākumiem :)) tas lab, tas lab :)),
Man arī ir gadījies (un visai bieži), ka negribas nekur braukt ciemos, bet es cenšos atrast kādu plusu, kas man vienmēr ir pats ceļš. Es dievinu un kaifoju, ka varu braukt, ka varu sēdēt mašīnā klausīties mūziku, ja godīgi, tad man nav svarīgs mērķis, kur es nokļūstu un kad esmu sasniegusi mērķi, tad man pat ir žēl, ka esmu jau klāt. Es varētu satikt cilvēkus pateikt Sveiki un Čau dodos mājās, jo es gribu būt atkal ceļā :)))
16th-Feb-2007 01:28 pm
es uz vasaras pusi arii grasos ieguut shaadu briiviibas sajuutu un braukshanas prieku :) uh, kaa sakaarojaas, palasot Tavu komentaaru :)
16th-Feb-2007 02:09 pm
Man prieks ka tevi sakārdināju, man pluss ka tik "sulīgi" uzrakstīju':)))))
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:22 am GMT.