x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Pēc piena

2004. gada 13. jūlijs, 2:58 pm, 11 atsauksmes / pievienot vēl

Ēmm.. Vai kāds varētu pagulēt manā vietā? :) Man vienkārši nav laika tā kārtīgi izgulēties. Un no regulārās žāvāšanās katru dienu man jau sāp žokļa locītava kreisajā pusē. Tad.. Vai kāds varētu tā kārtīgi izgulēties manā vietā? Pie visa vainīga droši vien ir TV3, jo no rīta ir divas Simpsonu multenes, bet vakarā – divas X Failu sērijas. Un pa vidu es tāpat esmu aizņemts. Un vienu rītu nogulēju līdz vienpadsmitiem un jutos kā pazaudējis pus dienu. A tā, ceļoties ap septiņiem, iegūstamas dažas liekas stundas, lai kaut ko paspētu izdarīt. Trūkums tikai tāds, ka ap vienpadsmitiem sāk gribēties pusdienas.

Interesanti.. Ceturtdien man jādodas uz Rīgu un interesanti, kāda būs mana temperatūra, kad atgriezīšos. :) Iepriekšējoreiz es ar kaut ko saindējos un tas ilga 6 mokošas dienas. Taču esmu brīnumaini izveseļojies, sadriskājis parakstīto testamentu un sapluinījis pēdējo pierakstīto gribu.

Vienu dienu biju iepļāvis ar riteni kādā pļavā, kur smilgas līdz kaklam. Gan tiešā, gan, spēkiem zūdot, sapratu, ka arī pārnestā nozīmē. Pēc tam, kad biju izticis ārā no pļavas, tālāk bija jābrauc pa meža celiņu, kurš izrādījās trakoti dubļains. Sačakarēju aizmugurējās bremzes. Iepļāvu tilta margās, nobrāzu roku, sūrst. Pēc tam redzēju jau reiz satiktu vāveri. Iepriekšējoreiz viņa nikni šķaudīja, ka esmu šo iztraucējis. A šoreiz neko, tikai gandrīz nokrita no zara, un tad sēdēja un skatījās uz mani. Ilgi skatījās. Droši vien atcerējās, maita. :)
Paskaidrojums pilsētniekiem. Vāvere ir mazs, žiperīgs, brūns dzīvnieciņš nepieauguša kaķa vai pāraugušas žurkas izmērā. Lēkā no viena koka uz otru, grauž čiekurus un ko tik vēl ne. Tā runā, ka nešpetna.

Kaut kā tā sanācis, ka pēdējā laikā ļoti reti komentēju savu draugu ierakstus. Ne tāpēc, ka nevarētu vai nezinātu par tiem, jo lasu tos regulāri. Tāpēc jau varu tā un tik bieži tos citēt. :) Vienkārši.. Jau daudzas jo daudzas reizes ir pierādījies, ka man labāk ir (turpināt) klusēt. Citādi mani var pārprast.
Man ir tieši tik daudz draugu, lai es spētu izsekot līdzi tam, kas ar viņiem notiek un vispār. Tieši tāpēc man ir tieši tik daudz draugu. Kāpēc es esmu citu frendlistēs, nezinu. Kāpēc esmu [info]aze, [info]broken, [info]kakjux, [info]mako, [info]munky, [info]regensy un [info]ugli draugu sarakstā, patiešām nezinu.
Esmu ievērojis, ka pēdējā laikā diezgan bieži tiek rakstīts par sapņiem. Raksta meitenes un interesanti. [info]gorgona sapņo par visu ko, miegā dzejo, zvana un ko tik vēl ne. [info]platinum sapņi "rādās tādi praktiski, maitas". Pēc [info]phoenix sapņiem varētu rakstīt bestsellerus vai uzņemt "spraiga sižeta krimiķus". :)
Mani sapņi pēdējā laikā reti apciemo. Un tie var būt par visu ko, dažreiz gadās arī kaut kas līdzīgs asa vai aša sižeta filmai. Šķiet, ka lielākoties tie ir fantasy žanra. Gadās arī, ka redzu vēl nenotikušo. Bet tas vairs nav interesanti.

jutoņa: 'ak, šī nagu laka ilgi žūst!'
♪♬: Clinic – The Equaliser
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: ņē ņe ņē ņe ņē..

2004. gada 13. jūlijs, 3:24 pm, 2 atbildes / atbildēt

ņē ņe ņē ņe ņē ņē! :)
mozzom nezināja, kas ir vāvere. :)
a Teu jau vispār nekādu problēmu – žūrnāls ta' friends-only.

Kamatrilleris: njuuu... Tu jau ar taa..

2004. gada 13. jūlijs, 3:31 pm, 1 atbilde / atbildēt

njuuu... Tu jau ar taa tieshaam driiksti un vari dariities, ja vien ir gribeeshana, jo vareeshana noteikti ir.
/smuka dziesma ieksh swh
Lasi starp rindiņām: achtels
( (augšup)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: nespēlējies ar..

2004. gada 13. jūlijs, 3:36 pm, atbildēt

nespēlējies ar komentāriem! :)
nedzirdu swh tagad.