x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Es par

2013. gada 10. marts, 1:03 am, 4 atsauksmes / pievienot vēl

Š'on uz mājām bija atnākusi stirna. :/ Pie loga beidzot redzēju zaļžubīti (pateicoties dill, pat atpazinu) un pelēko zīlīti.

Š'on pašļūkājām pa lauku. Pārējie divi testēja pūķus, es pa to laiku.. čakarējos. Sērsna nu gan tāda, ka ar slalomzābakiem mierīgi var pa to staigāt, taču vējš bija nedaudz par mazu un tāds caurumains, tāpēc dažas reizes noskatījos, kā pūķis apstājas un nāk lejā vertikāli dažus metrus no manis. Cauri stropēm.. Toties! Citādi tik smuks skats, kad var braukt pats pa sava pūķa ēnu! Personīgais mākonītis – nedaudz spīd cauri saule, bet apkārt viss tik balts un spīdīgs. Un ledains. Toties! Atkal tiku pie savām "cik tev viņas ir?" slēpēm, kas ir tieši 200 cm garas un ar 23 metru rādiusu.

Es negribu saprast tos, kas saka, ka gaida vasaru, un ziema ir neizturami gara. Piemērotu nodarbošanos iekšā vai ārā var atrast jebkurā gadalaikā, vajag tikai gribēt. Mums ir veseli četri gadalaiki! Citiem nav! Mums ir! Visi!

sursurs: Drīkst pajautāt -..

2013. gada 10. marts, 7:05 am, 1 atbilde / atbildēt

Drīkst pajautāt - priekš kam tieši Tev tās 200cm garās ar R23? Pūķošanai?

A par gadalaikiem - oj kā piekrītu un pievienojos katram vārdam. Katrā gadalaikā ir sava burvība. Un čīkstuļiem parasti iesaku iemācīties atrast kko jauku katrā no tiem. Vai emigrēt...
Galu galā vieglāk ir iemācīties priecāties par tiem visiem nekā ar savu čīkstēšanu panākt, ka piepeši Latvijā vairs nav rudens vai ziema, bet visu gadu ir tāda mēreni silta vasara (jo tiem čīkstētājiem normāla vasara arī parasti šķiet par karstu :D).
Lasi starp rindiņām: me
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Jā, pūķošanai, tur..

2013. gada 10. marts, 10:46 am, atbildēt

Jā, pūķošanai, tur visforšāk ir, ja var kārtīgi kantēt – tā, ka ar roku var mierīgi pa sniegu, un tajā pašā laikā braukt taisni bez sāniskās slīdēšanas. Tāpēc arī vajag pēc iespējas lielāku rādiusu.

Īstiem čīkstētājiem normāla vasara ir gan pārāk auksta, gan reizē arī pārāk karsta. :)
 
Kuets Kotkins (felipe)

Kuets Kotkins: mhm, tikai viens..

2013. gada 10. marts, 11:40 am, atbildēt

mhm, tikai viens gadalaiks ir īpašs un tam pienākas vesels pusgads
 
scope (scope, vvz)

scope: Sērsna, stirnām,..

2013. gada 10. marts, 9:44 pm, atbildēt

Sērsna, stirnām, iespējams, nav ko ēst vai arī plēsēji tramda, tad nu šīs nāk pie cilvēkiem, jo tur drošāk un var ko nograuzt.

Par ziemu + daudz, ir forši.

P.S. Kāreiz viena šļūkātāja "buru" šodien Kaņierī pa gabalu redzēju.
Lasi starp rindiņām: vvz