x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Es par

2013. gada 10. marts, 1:03 am, 4 atsauksmes / pievienot vēl

Š'on uz mājām bija atnākusi stirna. :/ Pie loga beidzot redzēju zaļžubīti (pateicoties dill, pat atpazinu) un pelēko zīlīti.

Š'on pašļūkājām pa lauku. Pārējie divi testēja pūķus, es pa to laiku.. čakarējos. Sērsna nu gan tāda, ka ar slalomzābakiem mierīgi var pa to staigāt, taču vējš bija nedaudz par mazu un tāds caurumains, tāpēc dažas reizes noskatījos, kā pūķis apstājas un nāk lejā vertikāli dažus metrus no manis. Cauri stropēm.. Toties! Citādi tik smuks skats, kad var braukt pats pa sava pūķa ēnu! Personīgais mākonītis – nedaudz spīd cauri saule, bet apkārt viss tik balts un spīdīgs. Un ledains. Toties! Atkal tiku pie savām "cik tev viņas ir?" slēpēm, kas ir tieši 200 cm garas un ar 23 metru rādiusu.

Es negribu saprast tos, kas saka, ka gaida vasaru, un ziema ir neizturami gara. Piemērotu nodarbošanos iekšā vai ārā var atrast jebkurā gadalaikā, vajag tikai gribēt. Mums ir veseli četri gadalaiki! Citiem nav! Mums ir! Visi!

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Jā, pūķošanai, tur..

2013. gada 10. marts, 10:46 am, atbildēt

Jā, pūķošanai, tur visforšāk ir, ja var kārtīgi kantēt – tā, ka ar roku var mierīgi pa sniegu, un tajā pašā laikā braukt taisni bez sāniskās slīdēšanas. Tāpēc arī vajag pēc iespējas lielāku rādiusu.

Īstiem čīkstētājiem normāla vasara ir gan pārāk auksta, gan reizē arī pārāk karsta. :)