x-ƒ (x_f)

x-ƒ: -maiņas Cibā / cibox'ā

2005. gada 5. oktobris, 1:28 pm, 36 atsauksmes / pievienot vēl

Es ļoti labprāt vēlos uzzināt, kas te īsti notiek. Ir tikai trešdiena, taču jau tik daudzi cibiņi ir vai nu dzēsušies, vai arī mainījuši vārdus. Ir izgaisusi Veetra, izdzēsušās [info]lavendera un [info]zum, [info]trz sadalījies vairākās personībās, uzradies otrs [info]maita, mainījis vārdu [info]scibologs, [info]karmabanda.. Jūs ko, ierakumus rokat, karš būs?

Kopš vakardienas ir parādījusies adrese sviestaciba.lv. Paskatieties "descr".

Atceraties, kā [info]watt vairākas reizes apgalvoja, ka divus gadus Cibā nekas nemainīsies? Tāpat to darīja arī [info]nimda (linka nav, jo tas bija žūrnālā, kura vairs nav). Tad nu lūk, ir nedaudz svaigāka info (30.09) no Inbokss, SIA, kur ir nedaudz nelāgāka info. Kā būs turpmāk mūsu elitārajā gaisotnē (ceturtā rindkopa no apakšas), nav ne jausmas.

Papildināts. Šis tas sakarīgs un interesants no Datuve.lv:

Pagaidām tiek apgalvots, ka nekādi papildus izdevumi Sviesta Cibas lietotājiem nebūšot un teorētiski viss paliek pa vecam. Papildus, Cibas lietotājiem no Inbox.lv vadības puses tiek piedāvāta iespēja izmantot bezmaksas konsultatīvo tehnisko atbalstu pa e-pastu vai tālruni.

Puce (puce, lasa)

Puce: un cik vispār adekvāti..

2005. gada 5. oktobris, 2:11 pm, 1 atbilde / atbildēt

un cik vispār adekvāti ir spriest par pārmaiņām Cibā, kura sastāv no x tūkstošiem lietotāju, uz savu 62 draugu pārmaiņu bāzes?
Lasi starp rindiņām: lasa
( (augšup)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Skaits ir pietiekams,..

2005. gada 5. oktobris, 2:22 pm, atbildēt

Skaits ir pietiekams, nepiesienies! Tas nav tikai no draugu lapas, es taču lasu arī friend-of un svešus žūrnālus. Tas viss kopā.
Par to, ka tas varētu būt plāns pret mani vienu, es neiedomājos, bet, paldies, tagad man tā sāk likties! :) Nav jau tā, ka es Cibā nebūtu mainījis lietotājvārdu, taču tad tas tomēr notika daudz paredzamāk un vienkāršāk.
Un kā tad dzēšanās no to personu puses, kurām to nu nemaz nevajadzēja darīt?
Arī sviestaciba.lv uzrašanās un divu gadu bez pārmaiņām termiņa strauja samazināšanās.. Tas viss kopā.
Bet varbūt es vienkārši esmu iesūnojis un man ļoti nepatīk jebkādas pārmaiņas. ;) Tauta gaida paskaidrojumus! Tomēr ir pārāk daudz jautājumu, kas tika uzdoti watt'am, uz kuriem viņam nav bijis laika vai vēlēšanās atbildēt.