smth
Jūlijā Salacgrīvā norisināsies mūzikas festivāls "Positivus AB Festival 08" 
21st-Jan-2008 09:07 am
Publicēta: 15:20 20.01.2008.

Rīga, 20.janv., LETA. Jau otro gadu jūlijā Salacgrīvā ar dažādu mūziķu piedalīšanos notiks mūzikas festivāls "Positivus AB Festival 08", aģentūru LETA informēja koncertaģentūras "Positivus Music" pārstāvis Mārtiņš Rudzroga.
Pirmais galvenais mākslinieks, kurš uzstāsies uz kādas no trijām mūzikas skatuvēm, tiks paziņots jau pirmdien, 21.janvārī.
Plānots, ka kopā festivālā uzstāsies četri galvenie mākslinieki, no kuriem visi būs pasaules līmeņa aktuālas zvaigznes. Tāpat festivālā piedalīsies virkne jauno ārzemju mūzikas zvaigžņu, kuras pārstāvēs dažādus mūzikas stilus.
Festivāls Salacgrīvā notiks 18.jūlijā un 19.jūlijā.
Rudzroga informēja, ka festivāla biļetes šogad būs nedaudz dārgākas kā pērn, bet vēl arvien būs līdzīgas ārzemju mākslinieku atsevišķu koncertu cenām Rīgā.
Pēc pirmā galvenā mākslinieka izziņošanas pirmo 2000 biļešu cena būs 30 lati. Vēlāk biļetes maksās 35 latus, bet dažas dienas pirms festivāla divu dienu biļešu cena būs 40 lati.
Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā "bilesuserviss.lv" un "bezrindas.lv".
Pagājušā gadā festivālā uzstājās "Stereophnics", "James", "Mumij Troļ", Brets Andersons, Malkolms Maklarens, "The Concretes", "Mofo", Goran Gora un citi ārzemju un pašmāju mākslinieki.

nju, ko... jaasagaida, kas tad buus.. un tad jaasakuuda meitenes uz braukshanu :)
Comments 
21st-Jan-2008 10:58 am
James bija lieliski, vai ne?

Būs smieklīgi, ja šogad būs atvilkuši, teiksim, Bono. Tom Waits jau tādos festiņos nespēlē, Radiohead tūres datumi jau ir apstiprināti un Salacgrīvas tur nav, pārējie stāri kā Bjorka jau te ir bijuši, bet ja atbrauktu Sigur Ros, es, protams būtu laimīgs viņus dzirdēt vēlreiz, kaut spēcīgāk tomēr būtu Īslandē.
21st-Jan-2008 11:02 am
:) nu, jaagaida, jaagaida.. ;) ceru, ka driiz paraadiisies info par to, kas tad nu buus pirmie staaari :D
jebkuraa gadiijuma es jau pacentos ar biljeshu norezerveeshanu :) galu galaa - nedeeljas nogales aarpus riigas ar muuziku un jaacer, ka arii laba kompaanija buus ;)
21st-Jan-2008 11:53 am
labiem cilvēkiem - laba kompānija ;)

es arī paķēru 2x2 - draugam drīz dzimšanas diena, nebūs jālauza galva, ko uzdāvināt
21st-Jan-2008 11:59 am
laba daavana :D
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:20 am GMT.