smth
Replying To 
23rd-Nov-2007 07:07 pm - ttt
Anonymous
Nu īstenībā tas, ko viņš saka jau ir pilnīga taisnība. Ja šos pašus vārdus teiktu kāds cits, visi piekristu un teiktu - jā, baigi labi. Jau sen vajadzeeja to pateikt utt.
Nesen taa aizdomaajos, kaa ir vinjam kaa cilveekam. Pashlaik reaali vinjsh tiek uztaisiits par seju, pa kuru mest ar visu, kas pa rokai, lai nolaistu tvaiku un buutu ko pie visa vainot, bet reaali, ne jau vinjsh ir tas biidiitaajs un reaalais labuma guveejs. Protams, gan jau vinjam arii kaut kas no visaam TP u.c. koaliicijas sheemaam atlec, bet reaali domaaju, ka ne jau vinjsh ir tas biidiitaajs.
Otra lieta ir taa, ka arii texts par to, ka "Tik labu laiku kā tagad valstī vairs nebūs" arī ir visai liela taisniiba (vismaz skatoties tuvaako paaris gadu perspektiivaa). OK. Ir inflaacija. Bet nu algas reāli ljoti daudziem vinju krietni apsteidz. Vismaz manu draugu un pazinju lokaa noteikti. Personiigi es toch nevaru suudzeeties. Caalii bija aptauja, "Vai tagad juus dziivojat labaak vai sliktaak kaa pirms 3 gadiem?" 80, ja ne 90% dziivoja labaak. OK. Galvenaa auditorija tur ir sievietes no 20-40, bet nu... tā arii ir pietiekami liela sabiedriibas dalja un runaa jau vinjas paarsvaraa par gjimeni kopumaa.
Neesmu sajuusmaa par AK, bet, manupraat, tas, ka pie visa vainiigs ir vinjsh ir krietni, krietni paarspiileets.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:15 am GMT.