smth
Replying To 
17th-Oct-2007 12:00 am - ttt
Anonymous
Nav, nav trako namā izlaidums. Vienkārši ir daži cilvēki, kuriem valsts ir business un business ir naudas pārlikšana no valsts kabatas savu firmu kabatās = savā kabatā.

Ja kas - tas vēl būtu gandrīz OK, ja būtu gan personiskais labums, gan sabiedriskais. Būtībā taču ikdienas dzīvē ir diezgan maza atšķirība vai tu dzīvo mājā, kuru (uz par sviestmaizi nopirktas zemes) uzbūvējis Andris, Ainārs, Gundars vai kāds cits. Nu lai viņam tiek peļņa - māja ta ir uzbūvēta. Jā nav godīgi pret citiem, kuri šādu iespēju nevarēja izmantot, taču pietiekami liela ir iespēja, ka šādu citu nemaz nebūtu un māja tā arī paliktu neuzbūvēta (es te par Jūrmalu, Mežaparku, Zaķu salu utml.). Šie gadījumi mani drusku kaitina, bet ne pārāk.

Reāli pašlaik dusmu ir aizdevusi jaunā Šķēles (pat neslēpjoties) businessa ideja par to kā sačakarēt Rīgas atkritumu saimniecību. Nebija viņa pilnīgi ideāla līdz šim, taču bija pat visai OK un gāja krietni uz labo pusi - dalītie atkritumi (arvien vairāk cilvēku sāka šķirot), ekogāzes iekārta Getliņos utt. A tagad... Visu nešķiroti vedīsim uz Getliņiem, tur nošķiros (par paarsimt miljoniem uzbūvētā šķirošanas rūpnīcā (ieguldījumus kurā vajag atpelnīt)) vērtīgāko - stiklu, metālu u.tml. viegli realizējamas lietas. Nošķiros arī dedzināmo, ko sadedzinās arī mega dārgā krāsnī (kāda reāli ir vajadzīga tikai bīstamo ķīmisko atkritumu pārstrādei un, kura arī, protams, jāatpelna). Pārējo dabūs atpakaļ Getliņi. Pie tam tiklīdz kā kaut kas ne tā, tā uzreiz tiek ieslēgtas maximālās soda naudas Getliņiem (pašvaldības uzņēmumam) par labu Ekodoktrīnai (=Šķēles kungam). Reāli pēc prognozēm dažu gadu laikā maxāsim apm. 10 x vairāk (1-2 Ls/mēn. vietā apm. 10 Ls/mēn) + praktiski neizmantosim otreizējās izejvielas (makulatūru, PET pudeles utt.) + nevarēsim atkritumu apsaimniekošanas sakārtošanai saņemt ES naudas, jo reāli iesim pretī ES ieteikumiem un direktīvām. Un tas viss, lai vēl daži SIMTI MILJONU ieietu kāda cilvēka kabatā. Reāla dusma.

P.S. Sorry, par aizbraukšanu ne tēmā, bet šis pēdējā laikā ir baigi aizķēris, jo pats par šo lietu biju baigi domājis. Ne "valsts nozagšanu", bet atkritumu otreizēju pārstrādi. :D Vot nezinu kā iebāzt spieķus riteņos. Ja varētu, toč pacenstos, jo reāli Rīgas atkritumu saimniecība tiek sačakarēta uz 10, ja ne vairāk gadiem un no valsts privātajā kabatā, kā jau teicu, tiek pārlikti VAIRĀKI SIMTI MILJONU Ls. Dusma!!!
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:19 am GMT.