smth
Replying To 
24th-Nov-2020 03:25 pm
Kopš pavasara neviens nav atcēlis "mājas-ziepes-2 metri". Papildus nāca klāt tikai "svaigs gaiss" un maskas tur, kur tas ir nepieciešams.
Neattaisnoju pilnīgi visu, ko valdība pielemj, tomēr.. valdības rīcība ir reakcija uz sabiedrības rīcību. Ja mēs visi kopā ievērotu to, ko mums lūdz, tad valdībai nebūtu jālemj par kādu pasākumu ieviešanu vai padarīšanu stingrāku.
Vārdu sakot, esam nedaudz apburtajā ritenī - cilvēkiem nepatīk tas, ko no viņiem prasa, valdība mēģina piespiest cilvēkus būt saprātīgākiem, cilvēku pretreakcija - lieciet mūs mierā, mums tāpat ir labi līdz brīdim, kamēr nokļūstam veselības aprūpes nagos. Kad esam tur, tad atkal viss ir slikti, jo veselības aprūpes sistēma par mums pietiekami neparūpējas un tā uz riņķi.
Katrs pats savas laimes kalējs. Es pieturos pie principa - bez vajadzības nekur neiet, kur daudz cilvēku. Ja jāiet, tad izvēlos laiku, kad vajadzētu būt mazākai cilvēku plūsmai, uzvelku masku, dezinficēju rokas un virsmas. Neaicinu nevienu ciemos un pēc iespējas pati nekur nedodos ciemos.
Bet man kā introvertam tas viss jau arī nav grūti. :D
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 27th 2024, 12:23 am GMT.