smth
Replying To 
18th-Apr-2016 09:53 am
Recepte ir ļoti vienkārša - ņemam visu apmēram uz aci. Manā gadījumā bija 4 palieli, nedaudz brūnēt sākuši banāni, četras olas, kanēlis, vaniļa, sviesta pikucis (varētu būt kādi grami 100), milti (tik daudz, lai mīkla ir pareizajā konsistencē), cepamais pulveris. Visu sakūlu viendabīgā masā un cepu beļģu vafeļpannā pufffīgās vafeles. :)
Es ļoti reti pieturos pie precīzām mērvienībām - īpaši jau šādiem izstrādājumiem kā mazkeksi, vafeles utt. ;)

Bet varu atzīt vienu arī šorīt aukstas ar zemeņu zapti tās ir joprojām gardas! :)
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Sep 19th 2024, 1:11 am GMT.