smth
Replying To 
29th-Dec-2015 10:36 pm
Man patīk pēdējā atbilde! :D
Bet.. reāli, kāpēc nedrīkst?? Ķīmija nav man stiprā puse, bet, ja tā padomā. Atver vīna pudeli, izdzer nedaudz, aizver ar aizbāzni un vīns turpina stāvēt vairākas nedēļas un nekas nerūgst. Bet atveru paštaisīto ābolu sulu, paiet pāris dienas un viņa..sarūgst. Tad jau sanāk, ka rūgšana aktīvāk noris manas ābolu sulas burkā. Līdz ar to secinājums, tad jau laikam drīzāk ābolu sulu nedrīkst dzert..?
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 5th 2024, 2:43 pm GMT.