Man patīk pēdējā atbilde! :D Bet.. reāli, kāpēc nedrīkst?? Ķīmija nav man stiprā puse, bet, ja tā padomā. Atver vīna pudeli, izdzer nedaudz, aizver ar aizbāzni un vīns turpina stāvēt vairākas nedēļas un nekas nerūgst. Bet atveru paštaisīto ābolu sulu, paiet pāris dienas un viņa..sarūgst. Tad jau sanāk, ka rūgšana aktīvāk noris manas ābolu sulas burkā. Līdz ar to secinājums, tad jau laikam drīzāk ābolu sulu nedrīkst dzert..?
Bet.. reāli, kāpēc nedrīkst?? Ķīmija nav man stiprā puse, bet, ja tā padomā. Atver vīna pudeli, izdzer nedaudz, aizver ar aizbāzni un vīns turpina stāvēt vairākas nedēļas un nekas nerūgst. Bet atveru paštaisīto ābolu sulu, paiet pāris dienas un viņa..sarūgst. Tad jau sanāk, ka rūgšana aktīvāk noris manas ābolu sulas burkā. Līdz ar to secinājums, tad jau laikam drīzāk ābolu sulu nedrīkst dzert..?