smth
Replying To 
16th-Dec-2015 04:40 pm
Es ņemu veselu zivi un tad:
1.variants - galva un aste zupā, bet pārējo daļu iesālam, lai ir mazsālītais (pārgriežam tikai tā, lai viss labi atveras un atkal aizveram un maisā iekšā ledusskapī.
2.variants - galva, aste zupā, bet pārējo sagriežu steikos un sacepu follijā vai tvaicēju.
Nav lielas stāvēšanas klāt. Galvu un asti nereti iemetu saldētavā, ja uzreiz zupu vārīt negribas.

Mums garšo zivis, tāpēc laikam arī tā nebaidoties ņemu veselu zivi. Ir gadījies gan tā, ka pērku veselu zivi, lai gan vajag galvu un asti tikai. :) Tad biežāk tos steika gabalus sametu saldētavā (nebaltai dienai) :))
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 17th 2024, 6:21 am GMT.