smth
Replying To 
8th-Sep-2013 07:18 pm
nezinu kā taisa citi. es parasti, kad nokaitina kabaču kalni un svaigā stumšana iekšā. sagriežu tos lielos daudzumos lielā katlā un ar nedaudz ūdens sāku vārīt ( tiešām tikai, lai nepiedeg apakša). Tikmēr sagriežu daudz daud daudz sīpolus, cik nu var izturēt. tos apcepu un metu klāt. tad apcepu sarīvētus uz rupjās rīves burkānus. tad piemetu sagrieztu papriku, lai jautrāk. garšvielām sāli, drusku asumiņam piparus dažādus.
un kad viss sāk izskatīties pēc kaut kā šķidra kopēja. ielieku tomātu pastu. tad kad tas viss uzburbulē, salieku tīrās burciņās. tā, kā man ļoti nepatīk karsēt burkas, tad es lieku karstu uzburulējušu un vākoju aši ciet un gaidu, kad atdziest un lieku ledusskapī uz ilgāku stāvēšanu. ziemā līdz šim kaut kā pamanās izlietoties. vai zupā iemetās, vai kādā sautējumā, vai tā pat pie kartupeļiem salātveidā.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 1st 2024, 12:24 am GMT.