smth
joprojām par darbu 
4th-Jun-2013 03:56 pm
Un pilnai laimei vēl LR1.:-)
Comments 
5th-Jun-2013 10:56 am
offt.

sasmējos - man te no darba ziņo: "... atnaca baigi lepns par sevi, kautko krieviski stastija un es smaidu, neko nesaprotu un tad pēkšņi viņs latviski "es šorīt saņemu beidzot doktora grādu!!!" coool"

Karoche - Apsveic kādu no manīm ar! ;)
5th-Jun-2013 10:05 pm
:D Vēl tikai priekšaizstāvēšana bija vakar :))). Un tikai maģistra grādu iegūst. ;)) Bet nu tādas mokas... :)Tāpec nav nekādu brīnumu, ka šitā izrunājas! :)
5th-Jun-2013 10:14 pm
arī maģistrs ir kruta - Apsveikumi no manas puses riekkšavām!

/es sasmējos, ka H. beidzot pacietību iemācījies - viņam krievvalodīgi klienti kaut ko stāsta - a tas tik smaida un šūpo galvu :) tjipa viss chillī, viss labi, "stāsti vien, es ar tevi priecājos, kaut neko nesaprotu :D" (parasti viņš gan klientiem iepriekš piedāvā trīs valodas, kurās komunicēt - angļu, vācu un latviešu... jūsu gadījumā zin jau, ka nav jēgas - cilveks tik sirsnīgs, cilvēku tāpat pārtraukt nevar - ir prosta jāsmaida līdz :D

tu tik nedusmo lūdzu :* H. šodien vispār attaisnojums - dzimšanmsdiena :)/
5th-Jun-2013 10:51 pm
Da man te mājās tāpat cilvēks nav pieskaitāms... ;) Vēl turpina raut augšā atlikušo daļu maģistram. :)) Priekšaizstāvēšana pārdzīvota, virziens ir laikam jau pareizs, jo pasniedzēji vakar neko sliktu neteica. Bet nu es tik ievelku elpu un dzīvoju rāmi, neko nesakot, jo... jo nervu kamols jau pretī stāv/sēž utt. Vēl nepilns mēnesis atlicis to visu izturēt..Reizēm jau šķiet, ka vairs tā nevaru, bet tad atkal atrodas kaut kādi iekšējie resursi un atkal visu varu. Ko lai dara - mācības tomēr ir zināms pārbaudījums abiem. :))
Toties pēc tam būs labi...:)) Pēc tam solīja vest mani vakariņās, izklaidēs utt. :)Oi.. ka tik tiek ārā no tās augstskolas.. :)

Bet Tev tak H. ir gana prātīgs un nav ko satraukties un vainoties! :)

Oi, tad jau sveiciens dzimšanas dienā abiem Jums! :) :* Abiem Jums ir ko svinēt! :)) :*
5th-Jun-2013 11:00 pm
H. ir baigi Ok - riktīgi labi man izdevies jauneklis ;)

Paldies :)
Svinu ar vīnu :)
5th-Jun-2013 11:03 pm
:)) Nu tad - priekā! ;)
Es šodien pirms koncerta nedaudz istiprinājos ar ķiršalu.. mmm... Labs, maita! :) Kādu reizi, kad nebūs jābrauc pie stūres, būs tāds vēl jāiemalko.. :)
This page was loaded Oct 8th 2024, 9:22 pm GMT.