smth
Replying To 
29th-Jan-2013 11:02 pm
:D Nu, man līdz šim nebija lielas vajadzības pēc lieliem katliem. Bet pamazām jūtu, ka manī arī sāk ienākt konservēšanas gars arī Rīgā. Parasti jau visu gatavojam laukos, kur tie milzu katli ir, kas vairs pat netiek likti uz gāzes plīts, bet gan krāsnij virsū. Bet saprotu, ka kaut ko varu sākt gatavot arī Rīgā, lai nav lieku burkas turpu šurpu jāvazā. Ar ogām jau tā sāku - atvedu spaiņiem ogas, bet šeit mājās salieku saldētavā. Tāpat bija ar zaļumiem, pākšu pupiņām u.c. lietām. Pati konservus gan daudz neēdu, bet vīriešcilvēks man ik pa brīdim kaut ko paķeksē.. Tā ka.. ir motivācija! :)
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 27th 2024, 4:48 pm GMT.