smth
Replying To 
9th-Jan-2013 11:02 pm
:D un vīrieti ar kaķi atstāšu mājās vienus :D
Ja godīgi, tad šobrīd kaut kā tā neskaidrība ar datumiem pat nedod iespēju īsti saplānot siltās zemes :))) Lai gan apsveru domu paskatīties kādu pēdējā brīža piedāvājumu - a ja nu, kas gana labs patrāpās :)

Par atvaļinājumiem..Zini, ir tā, ka tiklīdz vienu gadu sāc kaut ko atlikt, tā pēc tam ir sniega bumbas efekts. Un 2012.gads vispār sanāca izcils - 3 mēneši uz slimības lapas un.. tikai 2 kalendāra dienas atvaļinājums :>. 2011.gadā laikam kopā biju trīs nedēļas atvaļinājumā.. Un tā nu sanāk, ka šobrīd vēl uzkrājums ir par 2010.gadu.
Var jau būt, ka es arī pati esmu vainīga, jo neuzsitu ar dūri un nepasaku, ka man pienākas un punkts, jo saprotu, ka gala rezultātā jau neviens cits to darbu nedarīs un pašai vien būs jādara. Slodze ir gana liela, tāpēc jau manas slimošanas laikā darbinieki "pabira" kur nu kurais prom, jo vilkt to vezumu nav viegli - atnācu principā uz tukšu kabinetu.
Bet tagad esmu sākusi springt par šo visu. Tāpēc tagad tik ļoti daru visu, lai man nākampiektdien neviens neko nevarētu uzbraukt un pateikt, ka kamēr nebūs tas un šitais izdarīts, tikmēr neiešu atvaļinājumā.

Un vispār - tas, kas ir noticis ar mani, nav pareizi. Un tas ir ļoti slikti, ka tieši man tā ir noticis. Mums būtu bijis jābūt paraugam, kā ir jāievēro tie likumi, ko paši rakstām, bet patiesībā.. esam kauna traips.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 29th 2024, 11:44 am GMT.