smth
Šī diena 
19th-Dec-2012 09:34 pm
Šodien ir viena lieliska diena. Jo?
Jo mammai šodien ir dzimšanas diena! :) Brālis ar Annu un Ilveru aizbrauca pie viņas :) Un Kristians no Vācijas arī ir klāt! Esot kaudzīti ar visādiem ciema kukuļiem atvedis. Tas riktīgi forši. Puisim patstāvīgā dzīve (turklāt ārpus LV) iet labumā, jo vairāk piedomā par savējiem.
Jo azerbaidžāņi bija ļoti sakarīgi. Patīkami pārsteidza, salīdzinot ar pirms pāris gadiem vizitējošiem tadžikiem. Tiešām ar lielu interesi klausījas, ļoti daudz jautāja. Turklāt jautāja ne tik daudz tāpēc, lai kaut ko pajautātu, bet lai izprastu lietas būtību. Bija tiešām ļoti labi. Arī krieviski noprezentēties man sanāca gana labi. Pašai par to neliels prieciņš. Tā ka tas, par ko es ļoti raizējos, tiešām beidzās labi.
Jo izdomāju, ka savām meitenēm tomēr sagādāšu nelielas dāvanas. Neko megamilzīgu, bet to, kas būs noderīgs un arī salds ;). Abi priekšnieki neko nespēj izdomāt par dāvanām, līdz ar to mums tā Ziemassvētku apdāvināšana ir palikusi pašplūsmā. Zinu, ka Astra ir sagatavojusi pašas gatavotos našķu sainīšus. Un viņa jau paguva noslēpumu atklāt, ka man būšot kāda dāvana, kas mani darīs smuku :))).
Jo galu galā izraku savu auto :)
Vārdu sakot, diena laba! Tikai nogurunms liels, jo iepriekšējā nakts ir mazgulēta un arī fiziskās aktivitātes bija ;)
Comments 
20th-Dec-2012 11:53 pm
:)))
manam tētim šodin: 20.12.2012 (nu smuks datums nu :) ) 77'i (arī smuks cipars) paliek...
/un dzīve jamam, ārpus LV, tur Vācijā arī tik uz labu vien gajusi :)) vismaz tuvumā savējiem :)/
21st-Dec-2012 09:31 am
:)) O! Tad man mammucis ir trīs gadus jaunāks par Tavu tēti :))

Zini, man šķiet, ka, jo vecāks cilvēks kļūst, jo vairāk viņam ir svarīgas ne-materiālās lietas. Un, ja tuvie ir klāt, tad ir arī laimes sajūta. Un tas, kas nedaudz pietrūkst - veselība :( :) Bet kā jau saka - vecums nenāk viens. :(
This page was loaded Oct 9th 2024, 9:24 am GMT.