Astra ir aplipinājusi ar frittatām.Šī šobrīd šķiet gana interesanta, lai to pamēģinātu, jo pēdējā laikā man ir uzmetusies neizprotama vēlme pēc desām, desiņām :)
viss gardi, receptes gardas... bet man jautajums - kāpēc Frittata? kāpēc ne omlete? ar desiņām, ar tomātiem, ar zaļumiem,m ar burkāniem, ar iepriekšējā vakara pusdienās palikušaiem kartupeļiem, ar garnelēm utt.?? - kāpēc tieši par Frittatu dēvē (tādu, it kā klasisku, pašmāju ēdienu)? ir kādas spec' garšvielas vai tml., ka nesauc par omleti?
Jāpajautā Astrai :) Atradu māsā Wikijā: http://en.wikipedia.org/wiki/Frittata. Nu, man jau pašai labāk patīk tā omlete nosaukumā, jo pēc savas dziļākās būtības jau tomēr galu galā tā ir un paliek omlete :))