smth
Replying To 
23rd-May-2012 10:41 pm
oi pēdējā pusotra gada laikā esmu ļoti daudz ko jaunu apguvusi un arī sertifikāti klāt nākuši. tas viss iegriezies lauciņā par kuru man nebija līdz šim pat nojausmas, bet izrādījās mans īstais.jo es iedegos un esmu īsts zvērs, kamēr darba pilnas rokas. :)
tiesa ar to izdegšanu drusku bail. jo sāk tuvoties. tūliņ jau būs otrais projekts manā kontā, bet brīvdienas tik pa vienai kādai dabūta un tā pati lai aizvestu bērnu pie ārsta. šodien klientam piem, nosūtīju dokumentu un pēc 5 min bija izmisuma bļāviens- ārprāc! es laikam nosūtīju nepabeigto.
ir tik tālu, ka kļūstu ļoti neuzmanīga. tikai otrreiz pārskatot, konstatēju, ka visu esmu automātiski izdarījusi pareizi. BET tas nav labi. un es kaut kā trāpījos uzreiz tādos smagos, ka man jau smējās priekšniecība- nu tev ugunskristības! jā.. trāpīja ļoti grūtas. tikai būtu forši, ja tā arī turpmāk tiktu interesanti un grūti projekti. tikai... nu pa viu atvilkt elpu derētu.. citādi šogad uz pavasari skatos ar skumjām, ka vēl viens skaistākais gada laiks zaļākais paies nemanīts.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 9th 2024, 9:20 pm GMT.