nini - kafijas bulka ir ar vārīto krēmu (tas tiesa) - tīta bulciņa, ar plānu, dzeltenīgu, ūbersaldu (ta man stāsta) glazūru virsū... ar ķimeni virsū ir manas mammas bulkas (es kā ūber saldummīlis Patiešām spēju novērtēt :D - bet nu paaudzēs visi liela) : resp. rauga bulciņu sabriedina, tad "nosit" un ļauj vēlreiz augt, tad iespiež vidu "līdz grīdai" caurumu, kurā ieliek (nežēlojot) sviesta pikuci, saber tam virsū daudz cukuru un sakaisa ķimenes :)
ar ķimeni virsū ir manas mammas bulkas (es kā ūber saldummīlis Patiešām spēju novērtēt :D - bet nu paaudzēs visi liela) : resp. rauga bulciņu sabriedina, tad "nosit" un ļauj vēlreiz augt, tad iespiež vidu "līdz grīdai" caurumu, kurā ieliek (nežēlojot) sviesta pikuci, saber tam virsū daudz cukuru un sakaisa ķimenes :)
cep kā pīrāgus...