smth
 
6th-May-2012 10:32 pm
atkal kino atskaitīte.
The Rite (2011). nedaudz vilšanās sajūta bija. likās, ka vajadzētu būt aizraujošākai, interesantākai. pietrūka kaut kādas pabeigtības. jā, tas, kas saistīts ar reliģiju un to, kas tam lācītim vēderā, man kopš universitātes laikiem bijis interesanti. tomēr.. tomēr šeit kaut kā bija nedaudz par maz.. hopkinss, protams, apburošs, bet ar to par maz, lai filmu izvilktu. vienīgais, kas tiešām ļoti priecēja - roma ;) skatījos bildīti un atcerējos, kā mēs [info]minija klīdām pa pilsētu ;) bija jauks brauciens.. kaut ko līdzīgu varētu vēlreiz izveikt ;)
pēc tam sekoja The Descendants (2011). it kā gana ticams stāsts varētu būt. un tomēr - līdz galam nenoticēju. varbūt kaut ko vnk nesapratu? nezinu. varbūt šo filmu kādreiz vēlreiz jānoskatās, citā dvēseles stāvoklī. nezinu.
toties Midnight in Paris (2011) patika. lai gan nekad neesmu uzskatījusi parīzi par kādu īpašu vietu un neesmu apsēsta ar kādu noteiktu laiku un māksliniekiem. bet šī filma uzrunāja un patika. jo ir katru no mums un to, cik ļoti atšķirīgi esam. šī tiešām bija gaiša un pozitīva.
un tad atkal filma no [info]le_minga krājumiem :) atkal čelentano - Grand Hotel Excelsior (1982). šoreiz pat čelentano nebija pats galvenais ;)) visi vienas viesnīcas stāsti bija gana interesanti un smieklīgi :) tiešām lika plati pasmaidīt un uzlaboja omu pamatīgi :)
un atkal viena odrijas filma - How to Steal a Million (1966). oi, šī gan patika ;) muzeja apzagšanas stāsts :) visnotaļ izklaidējošs un smaidu izraisošs ;)
un tad sekoja nedaudz nopietnākā - The Interpreter (2005). kā paskatos uz nikolu, tā gribas blondus matus :D un tas tā regulāri :) viņa mani slikti ietekmē :D bet filma.. nuuuu.... biju cerējusi uz ko vairāk. tāds samačkāts stāsts par pasaules, nē, valsts glābšanu.. toties bija lietas, kas ļoti atgādināja šveices laiku.
no visa nopietnā un mazāk nopietnā noguru. sakārojās bērnu/ģimenes filma. atkal noskatījos Nanny McPhee (2005). nu, jauki pamācoši sirsnīga tā ir :) un turpinājums - Nanny McPhee Returns (2010) ir tik pat jauks un mīļš ;)
pēc vakardienas brauciena uz jūru un sarunām, sakārojās atkārtoti noskatīties The Adjustment Bureau (2011). protams, atbildi uz jautājumu, kāpēc tā notiek, neiegūsti, bet varbūt nedaudz savādāk sāc raudzīties uz notikumiem sev apkārt. par to, ka ir lietas, kas ierakstītas kaut kur un tāpēc notiek tā viss.. par to, vai un ko vari ietekmēt. joprojām patīk šī filma. ļoti.
un tad nedaudz tv un atkārtota tikšanās ar The Devil Wears Prada (2006). pēc grāmatas izlasīšanas pirmajā reizē filma ne pārāk patika. bet tagad, kad piemirsusies grāmata, filma šķita gana izklaidējoša ;) tāds sievieškino ar lielisko merilu strīpu :)
Comments 
6th-May-2012 10:50 pm
pēc vakardienas sarunas, es vēlreiz atgriezos pie domas par braucienu, gribas jau ko tur liegties. Ierosinājums- tas gan būtu ilgs pasākums tomēr izveicams (manuprāt), ja es katru mēnesi konkrētu naudas summu ieskaitītu tev varbūt tad ar sakrātu uz nākamo gadu :P
6th-May-2012 10:54 pm
nu, man šobrīd ar slimošanu arī budžets ir krietni apgriezies. doma ir tāda, ka ne ātrāk kā pavasarī varētu aizbraukt. un pavasarī foršs brauciens varētu būt kaut vai tā pati tulpju zeme nīderlande, kad visi dārzi tulpēs un narcisēs.. :)
un itālija, protams, arī :)
vārdu sakot, jāsāk iekrāt naudiņa ;)
6th-May-2012 10:56 pm
nu labi, mans pēdējais mīļākais teiciens attiecībā uz tevi- kad sāksi darboties, rīkoties, tad arī padod ziņu, savādāk runas, runas, runas :)))))) :P
6th-May-2012 10:58 pm
no pirmās algas pēc slimības sākšu atlikt :>
6th-May-2012 11:02 pm
tad dod ziņu, cik man ir "jāiedod" tev :p krāšanai :) savādāk man vienmēr ir iemesli, kur es ātrāk varu sakrāt un realizēt mazos mērķīšus :) :P
6th-May-2012 11:05 pm
nu mums nākamnedēļ ir obligātais pasākums - mafini. tad tur uztaisīsim mazo plaņorku - lai izdomātu, ko tieši gribam un uz cik ilgu laiku. tad es zināšu, kas man jāsakalkulē :) un tad jau varēs izrēķināt, cik ir jāatliek ;)
6th-May-2012 11:06 pm
ok tikai 9.maijs aizņemts :p zobārsts :( :P
6th-May-2012 11:19 pm
nu pēc rītdienas ārsta es zināšu, kā man nedēļa iezīmējas :) tad varēs izdomāt, kad un kā :) galvenais - izprintē kuponus, lai varam tos iesniegt :))
6th-May-2012 11:24 pm
kuponi man jau sen ir izprinēti un tiek nēsāti līdz :P
6th-May-2012 11:25 pm
kā man hesītis? :D
super! :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 11:24 pm GMT.