smth
 
30th-Apr-2012 02:05 pm
rīta cēliens mājās ar filmām atkal.
atkal viena filma ar MM - The Prince and the Showgirl (1957). Ja godīgi, tad līdz galam nenoticēju tāda stāsta iespējamībai :) tomēr tas viss tika gana jancīgi izspēlēts :D Un tos ordeņus beigās jau sāku uztvert ar ironiju :D Bet vienalga - savs šarms šai filmai bija ;)
ja ne [info]le_minga, tad nākamo filmu pilnīgi noteikti nekad nebūtu skatījusies. Kāpēc? tāpēc, ka nepatika nosaukums :D.
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) :P Visu laiku likās, ka tas var būt tikai slima suņa murgiem līdzīgs kaut kas :D a, ko - nedaudz šizīga bija :D Un tieši tāpēc arī patika :D Labā un ļaunā cīņa :) Un lielā iedomu pasaules vara :) Tiešām ļoti izklaidēja ;)
un tālāku izklaidi nodrošināja Limitless (2011). spēlēšanās ap cilvēku iespējām un to paplašināšanu :) gana smalki savīts sižetiņš, lai nekļūtu garlaicīgi ;) nu, patīk man tāda veida filmas, patīk :)
bet tagad.. tagad jāiedzer vārguļkafija (ja godīgi, tas ļoti patīk, ka visa šī slimošana ir novedusi pie tā, ka baudu gūstu arī no krietni vājākas kafijas, vairs neberu mega daudz kafijas - jo garšas kārpiņas šā vai tā uztver šo neatkārtojamo garšu ;) Varbūt vēl būtu kāda šokolādes kūka jāuzcep pilnai laimei, lai gan.. vīrietim veikala sarakstā nodevu ne tikai "normālos" produktus, bet arī vafelītes, kādas tika nopirktas sestdien, kad braucām no slimnīcas mājās :) dikti ceru, ka tās no saraksta netiks izsvītrotas :)))
bet vispār.. kā jūtos? sāp jau ik pa brīdim. bet par to pagaidām nebrīnos, jo tas vēl ir normāli. cenšos galvu nepiegružot ar bažām kaut kādām. ja nu būs kādas problēmas, tad tad, kad tās būs, tās arī risināsim. šobrīd uzskatu, ka es veseļojos :)
Comments 
30th-Apr-2012 02:27 pm
šo visu laiku atlieku uz vēlāku laiku :) bet vajadzēs noteikti noskatīties ;)
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:19 am GMT.