smth
 
16th-May-2007 08:46 pm
Tā... minijas tekstu izrediģēju. Tagad jāķeras pie Lienes teksta. Ir entuziasms pastrādāt.

Rīt mums te Debesbraukšanas diena... visiem brīvdiena, izņemot mūs ;( lekcijas būs visu dienu. Incantu skatu piedzīvoju veikalā. Es ar savu paciņu piena, diviem jogurtiem un šokolādes končiņām izskatījos nožēlojami ;) Vietējos pārņēmis pārtikas iegādes trakums – rīt taču pilsēta būs izmirusi un veikali slēgti ;))
Comments 
17th-May-2007 09:25 am
kapēc šis teksts nav manā dienasgrāmatā!!?? un ir vēl daži teksti kas neparādās pie manis, tad jau man nebūtu bijusi vajadzība iepriekš rakstī :(((
17th-May-2007 09:36 am
hmmz.. nezinu, kaapeec.. iepseejams taapeec, ka rakstu wordaa daudz ko un tad vienaa briidii, kad esmu pie neta, pie attieciigajiem pulkstenjlaikiem saposteeju...
tieshaam, nezinu, kaapeec taa..
vai sanjeemi???
17th-May-2007 10:51 am
tad ir viss skaidrs, par ierakstiem, man viņi varbūt parādīsies, bet tad nu paskatīšos pa taisno tavā dienasgrāmataā, kas jauns notiekas pie tevis :))
Es tiešām neuzprasos uz "glaudīšanu pa splavai un slavas dziesmu dziedāšanu", bet pa visam godīgi, mans atsūtītais dokuments (mani komentāri ar sarkano bija) ir slikts vai labs. tikai neizej no situācijas ar diplomātisku atbildi :) !!! Saki godīgi kā ir!!! Esmu gatava saņemt pilnu un taisnīgu devu kritizēšanas tu jau zini, ka no malas tas skats izskatās neitrālāks
17th-May-2007 02:30 pm
nav ne slikts, ne labs:)) kaa jau teicu - viena galva ir labi, bet divas veel labaak. tas noziimee, ka necenshos nokritizeet tikai tapeec, ka man buutu jaakritizee. vienmeer ir gruutaak uzrakstiit visu no nulles, nekaa izlabot. tapeec, ja cilveeks ir rakstiijis no nulles, pasaku, kas buutu veel jaadara, lai uzlabotu :) nav nemaz tik biezhi tie gadiijumi, kad viss ir slikti jau no pasha saakuma :) taapeec - vari neuztraukties - viss ir kaartiibaa :)
taapeec jau muusu amata braalji nereti straadaa vairaaki kopaa, jo ideju gjenereeshanai ir labaak, ja ir vairaak galvu, vairaak skatu punktu utt. :)
17th-May-2007 02:39 pm
izklausīsies mazliet smiekligi (tā nav psiholiģiska problēma), bet pazibēja doma, ka lai tik tu mani neuzskati par galīgu nulli, kas neko nesaprot, bet grib būt baigā grudrīte, Nu neslēpsim, ka dažreiz tu runā ar saviema amata brāļiem un pie sevis domā nu kur tādi "gudrīši" (negatīvā nozīmē rodas)? Kā viņi ir ieguvuši diplomu un strādā tur kur tagad strādā?!
17th-May-2007 02:40 pm
atziishos - tieshaam reizeem taa domaaju :)
bet tas nav staasts par Tevi :))
taa ka nomierinies! :)))
17th-May-2007 02:49 pm
man pat "akmens no sirds novēlās" :)) klau gribas uzrakstīt tādu privātāku vēstuli vai ir iespējas un uz kuru e-pastu sūtīt?!
17th-May-2007 02:51 pm
ir iespeejams ;)
uz darba kasti :) veelaak vakaraa izlasiishu :) ap kaadiem 18 peec LV laika. tad man buus beigushaas lekcijas :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:21 pm GMT.