smth
Replying To 
24th-Aug-2011 11:50 am
sausais atlikums peec sonograafijas: kakjim visi ieksheejie orgaani ir nepieklaajiigi labaa staavoklii, neskatoties uz vinjas vecumu. vieniigais, kam var kaut nedaudz piekasiities, ir dzemde, kur izskataas, ka vareetu buut neliels iekaisums. kakju laiks vinjai bija no 12-16.augustam, bet no bariibas saaka leenaa garaa atteikties 18.augusta vakaraa. liidz ar to dzemdi vareetu teoreetiski norakstiit veel uz neseno mekleeshanos. bet paarlieciibas iisti nav. liidz ar to - antibiotikas un pretsaapju liidzeklji. ja nebuus labaaki visi asins raadiitaaji un imunitaate neatgrieziisies normaalaa liimenii shii kursa ietekmee, tad opereesim dzemdi aaraa tagad. ja viss buus labi, tad peec nelielas atguushanaas vienalga sterilizeeshu duksi. lai vairs nenonaaktu liidz shaadai situaacijai atkaartoti.
bet vispaar biju tik paarsteigta, par taadu attieksmi pret dziivnieku - ar baltiem cimdiem: vai driikst nomierinosho liidzekli shpriceet pirms sonograafijas, vai driikst noskuut veederu.. un tad taa smalkjuutiigi runaat par iespeejamo sterilizaaciju.
un veel sapratu, ka duksis pat savaa shii briizha staavoklii speej sajuusmu izraisiit.. kad sveeraam duksi, tad kaads klients, ieraudziijis maneejo shmurguli, neviltoti apbriinaa iesaucaas: "Kaads skaists kakjis!".. nu, jaa..duksi vairaakas reizes jau arii ir notureejushi par sugas kakji.. bet patiesiibaa - dvorterjeers parastais.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:13 pm GMT.