smth
Replying To 
2nd-Jul-2011 09:49 pm
eerkshkjogas mums ir dikti saldas - taadas milziigas un sarkanas. bet saldeejam gan beez cukura taas, jo peec tam lielaakoties izmantojam taas kompotinju vaariishanai vai plaatsmaizhu cepshanai.
vispaar visas ogas parasti saldeejam bez cukura. reizeem gan kaaja pasliid un kaadaa kastiitee saldeejot, esam beerushi cukuru gan zemeneem, gan melleneem, gan avenem. tomeer tas ir iznjeemums. tikpat labi to cukuru var pabeert (saldumam) tad, kad izvelk maisinju no saldeetavas atsaldeeshanai.
vispaar mees saldeejam daudz ko. gan no daarzenjiem un augljiem. augljus laikam tikai aabolus un bumbierus neesam saldeejushi no taa, kas maajas ir. pluumes diezgan labi saldeejas, tikai jaaiznjem kaulinji. labi saldeejas arii jaanjogas un upenes.
no daarzenjiem saldeejam bietes - tiesa, vaariitas, lai vasaraa ir uzreiz gatava aukstaa zupa, ziemaa savukaart borshcham :) kjirbjus saldeejam, lai peec tam var biezenjzupas vaariit.
mamma ari biezpienu un sviestu saldee, lai peec tam beerni var ilgaakam laikam maajaas panjemt un lietot :) es arii gatavo eedienu saldeeju, piemeeram, pupinju-burkaanu-cuukgaljas sauteejumu, risotto utt. nu taa kaut kaa.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:22 pm GMT.