smth
 
9th-May-2011 04:13 pm
Būtu jau labi, ja būtu komandējums uz Varšavu jūnijā. Tikai nevar saprast – lidot vai braukt ar auto. Naudas ziņā sanāks tas pats. Laika ziņā, protams, lidot.. Pārvietošanās pa pilsētu, laikam tomēr auto.. bet nu redzēs.
Comments 
9th-May-2011 10:32 pm
stresa faktors man šķiet būtu noteicošais - atpūties un relax (ar avio), jeb neizgulējies un sastresojies (ar auto) svešā pilsētā (kur pat nezini kur mašīnu atstāt utt utjp.) ;))
/nepārproti tik - es braucu labprāt un daudz reizes esmu LV<->DE viena izbraukājusi, citus maršrutus pat neminēšu... bet nu - komandējums ir (manuprāt) - iespējā ļoti īsā laika posmā: koncentrēšanās uz darbu + iespēja atpūsties un izbaudīt prom no mājām būšanu.../
9th-May-2011 10:36 pm
varšavā ir sanācis būt pāris reizes, tāpēc tas īpaši nebiedē. drīzāk laiks, kas tiek pavadīts ceļā.. jā, patīk jau man braukt, bet vai tik ļoti? :)
bet nu jāsagaida mana priekšnieka viedoklis - braucam vispār vai nē.. un tad jau redzēs, kā būs ;)
par izbaudīšanu šajā reizē īpaši nekas nesanāks - no rīta agri turp un tajā pašā dienā atpakaļ :> tā ka njikā.. ;) :( bet gan jau :))
9th-May-2011 10:40 pm
" šajā reizē īpaši nekas nesanāks - no rīta agri turp un tajā pašā dienā atpakaļ" - vēl jo vairāk - tev tiešām vajag vēl turp atpakaļ ar auto kratīties, tā kādas ~12-14h zaudējot un pārgurstot tā, ka dienu pēc tam gribēsi tik gulēt :/
ja uz vienu dienu - paņem Varšavā taksti un relax ;) un atlidojot atpakaļ, iekām mašīnā un aizlaid uz jūru nopeldēties, putekļus noskalot ;)
9th-May-2011 10:44 pm
nē, nu ar auto tad darītu tā, ka ceturtdien vakarā jau būtu tur un tikai sestdien vai svētdien kratītos mājas virzienā :)) caur veikaliem, lai iepirktu zhivjecu, pluumes shokolaadee un putna pienu :D
nezinu, pašai sajūta, ka drīzāk mani ar lidmašinu aizsūtīs turp ;) ja vispaŗ aizsūtīs :) bet.. ceru, ka nākamjā pusgadā vairāk sanāks doties pl virzienā, jo kā nekā prezidējošā valsts nākamajā pusgadā tā ir ;)
9th-May-2011 10:46 pm
ā - nu jā - ja šopings, tad protams izdevīgāk auto ;)
Ikea un co... man šodien viens klients stāstīja, ka Bialystok'ā H&M un CundA atvērušies esot ;)))
9th-May-2011 10:47 pm
par bjalostoku pajautaashu braalim - vinjsh ljoti regulaari brauc turp pirkties :)
9th-May-2011 11:36 pm
esot pavisam jauns un nesen - neko sīkāk nezinu, jo - heh - ja vajag - sūtu no DE (būtu muļķīgi neizmantot darba situāciju :D)
10th-May-2011 05:54 pm
tas nu gan tiesa :))
This page was loaded Oct 10th 2024, 11:31 pm GMT.