smth
Replying To 
17th-Jan-2011 10:25 pm
a vot zini, likshu Tev vilties :D saprotu tieshi taa, kaa vajag saprast, jo patiesiibaa pati tieshi taapat jau arii domaaju. katra lieta, katrs notikums, katrs cilveeks pie tevis (manis) atnaak ar kaadu meerkji. un tev (man) jaamaacaas no taa kaut kas. ja ar vienu reizi nepieshkjiljas, tad dabuusi veelreiz tam visam iet cauri.. un diemzheel tad shii atkaartotaa stunda buus smagaaka nekaa pirmaa - ja dabuusi to, ko vajadzeeja sanjemt pirmajaa reizee, gan to, ko buusi pelniijis kaa sodu par to, ka tik aatri nepieshkjiilaas izpratne.
un katrs cilveeks ir dots tavaa dziivee, lai maaciitos. labo un ljauno, saprast patieso un speet atshkjirt graudus no pelavaam. un gala rezultaataa panjemt no visa to, kas tieshaam tev ir vajadziigs. un tieshi taapat arii preteejais - arii tu pats katram, ko satiec, esi dots ar kaadu meerkji.. tu neesi tikai njeemeejs, bet arii deveejs.

bet vispaar. nezinu, laikam esmu paaraak toleranta un iecietiiga kljuvusi - censhos neuztvert cilveeku viedokli kaa pamaaciibu. viedokli uztveru kaa viedokli. ja pienjems tas man, tad priecaajos par to, jo redzu, ka tuvumaa ir radnieciigi domaajosha buutne. ja nepienjemams, tad saprotu, ka arii citaadajam shajaa pasaulee ir jaabuut. pamaaciiba, manupraat, ir tad, kad kaads paar visaam variiteem censhas uztiept to, ko domaa, tev pasham, nepaarliecinoties par to, ka esi no taadas pashas domaataaju kastas kaa tas uztiepeejs. :)
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 23rd 2024, 3:22 pm GMT.