smth
 
6th-Jan-2011 01:57 pm
Ivariņš ar Annu tomēr nobrieda braucienam uz Tallinu uz uguns skulptūru festivālu ;) foooooršiņi ;). Kalendārā jāieraksta, ka būs aizņemta diena :D
Comments 
6th-Jan-2011 08:59 pm
izklausās Tik "afigenna" super, ka lēnām apdomāju domu tev kādreiz uzprasīties uz ko tik interesantu (jeb pati aizvizināt tevi, lai vari no stūres atpūsties) :)
6th-Jan-2011 09:13 pm
nu, mees ar braali pieradushi, ka vecaaki jau beerniibaa muus mashiinaa seedinaaja un kaut kur braucaam. es mazaaka biju, man mazaak tika, bet braalis ir krietni izbraukaajies savulaik ar vecaakiem ar auto pa padomjzemi. braucaam divas gjimenes - katra ar savu auto. uz nedeelju-divaam kaut kur taalaak no lv. nakshnjoshana teltiis, eediena gatavoshana uz trijkaaja un lodlampas uzpariktes ;) muzeji, pilseetu apskates utt. marshruts kaartiigi izplaanots un piepildiits :)
mums gjimenee joprojaam smej par to, ka mamma ar visu lielo punci vasaras otrajaa pusee brauca ekskursijaa uz moldaaviju, uz karpatiem (es kaa zinaams esmu septembra beerns). nu, un visi domaajushi, nez, es piedzimshu kaut kur pa celjam, vai tomeer lv.. bet es labi uzvedos un piedzimu maajaas - lv :)
nu voot.. taapeec jau arii mums abiem ar braali ir asiniis shitaada vazaashanaas ar auto apkaart - brauc savaa ritminjaa, apskati vietas, kas ieinteresee, dziivo taa nepiespiesti.. liidzi termosaa kafija un teeja, maiziites un auglji. protams, mees vairs negatavojam pashi celjaa :D ieejam kaadaa celjmalas vai pilseetas krogaa.. bet vienalga - izdomaa un brauc. es viena pati vairaak par lv vazaajos - ja zinu, ka visu dienu braukaashu, uztaisu siltu dzeerienu rudens-agra pavasara periodaa vai pudeli uudens siltajaa laikaa, kaut ko eedam-grauzhamu un laizhu no riita prom.. mediit vietas :)
prieku jau var radiit pavisam vienkaarshi - ieraugot skaisto un interesanto, un neparasto sev apkaart. :))
patiesiibaa jau ar .ee sanaaca smiekliigi - ieraudziiju delfos laikam zinju par to, ka tallinna ir kultuuras galvaspilseeta shogad eiropaa, samekleeju attieciigo maajas lapu un... un ieraudziiju uguns un ledus festivaalu pieteikumu :) palasiijos un aizsuutiiju braalim un paaris tuvaakajiem draugiem ar domu - a ja nu kaads uzkjeras :) Uzkjeeraas braalis :)
patiesiibaa no pagaajushaa septembra mums viens brauciens palika gaisaa karaajoties pateicoties manai lieliskajai koleegjei - austrija uz nedeelju-pusotru ar auto.. shobriid domaaju, ka, ja nekas nenotiks, tad aizbrauksim pavasarii ar vinju turp :) A ideju par braucienu uz turieni, arii pati pametu - ka vareetu aizbraukt, ka tur i kalni, i uudenji, i pilseetas, i pilis ;)
taa ka idejas man regulaari ieshaujas praataa - vajag tikai atbalstiitaajus, kas piekriit pavilkties uz ko taadu :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 7:23 am GMT.