smth
 
26th-Oct-2010 07:36 am
sapnii kaut ko redzeeju, bet beigaas tam visam pa vidu - dziivoklii, kuraa tajaa briidii atrados (peec priekshnama secinaaju, ka pie krustteeva un krustmaates), pa aizveertu logu neizprotamaa veidaa ielaviijaas chuuska. tikpat spilgta un kraasaina, kaa tajaas bildiitees, ko paaris dienas atpakalj sheit sametu. duksi neaiztika. tikai sekoja mums abaam pa visaam istabaam. kurp mees ar duksi, turp vinja. beigaas atceros, ka uzgjeerbu gaishas ieshljucenes un ar duksi rokaas izgaaju aaraa no dziivoklja, ceriibaa, ka chuuska mums vairs nesekos. un tieshi shajaa mirklii pamodos, jo duksis izdomaaja, ka pieci no riita ir lielisks laiks, lai pavemstiitos :>
vaardu sakot - atkal kraasains sapnis.
Comments 
26th-Oct-2010 08:28 am
chuska- slikts cilveks, ar sliktiem nodomiem. bet taa kaa pilnmeness, tad tikai bildes no zemapzinjas izliida :)
26th-Oct-2010 09:10 am
jaacer,ka taa tieshaam arii ir...
26th-Oct-2010 09:36 am
man pashai čūsjku sapņiem ir cita nozīme- man ir fobija un tapec ik pavasari es miegaa šausmās pamirstu, jo esmu it kaa čūsku midzenii.
26th-Oct-2010 09:42 am
man jau arii ir paniskas bailes no chuuskaam.. bet sapnju chuskas pat nezinu, kaa uztvert.. Ja godiigi, tad shonakt sapnii dikti uztraucos par duksi-baidiijos,ka duksi apeediis- ta teikt sapnii glaabu kakji:)
26th-Oct-2010 04:06 pm
ņjā tās draņķes mēs baidamies ļoti un tas nāk laukā. parasti tur, kas visvairāk neaizsargāts un dārgs. tev kaķis, man bērni :)
p.s. turi īkšķus. man ir pašlaik agresīvs mēģinājums izkārpīties no bedres. meklēju darbu un aukle pat jau nolikta fakta priekšā- ome. un visam pāri lūdzos bankai žēlastību. vīrs ir uz robežas, ka pats pametīs darbu un meklēs ko vietā. viņa lieliskais darbinieks nav apturams savā pretekļa dabā. nu jau uzzināju, ka 3 cilvēki dzīvo bonža dzīvi tiešākajā nozīmē, jo ir viņa roku darbs- kļauzu rakstīšana viņam izdodās un kurš tad vēlās šajos laikos pieņemt darbā tos, kas nevis atlaisti samazinot, bet gan kļauzas iespaidā???
man par laimi ir tikai samazināšana ierakstā. bet.. tam tik un tā pašlaik maza nozīme. manas čūskas pat pavasarī bija pazudušas.. turi īkšķus. nu ir takš kaut kur kāds datu ievadītājs vajadzīgs vai IT darbinieks. nevar būt, ka mana pieredze nevienam nešķitīs vērtīga.
26th-Oct-2010 05:35 pm
tureeshu iikshkjus! ljoti, ljoti, ljoti!
un jaacer, ka tad kljauzu meistars tomeer dabuus atpakalj ar to bumerangu...
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:24 pm GMT.