smth
Replying To 
11th-Apr-2010 02:47 pm
labi. staasts par tanti, kas, buudama pensionaare, nospljaavaas uz riigas knapo iztikshanu un samekleeja pati sev vietu mazpilseetaa. neviens vinjai neskreeja un neteica - re, ir vienistbas dziivokliitis ar daljeejaam eertiibaam un turpat tev buus daarzinjsh. pati gaaja un mekleeja. neviens vinjai neko gatavu nedeva. protams, var teikt, vinjai nav triis mutes, kas jaabaro. bet vinjai nav arii 30-40 gadi. vinjai, kad vinja paarceelaas prom no riigas, bija jau gandriiz 70.
labi, var teikt, ka esmu iecirtusies uz to, ka kaut kas ir. tomeer. ja arii nav, tad var atrast kaadu, kam ir, vai kaadu, kas zin, kuram ir.
jaa, varbuut esmu netaisna. bet tieshi taads pats viedoklis ir arii manam teevam, kuru kopaa ar braali uzaudzinaaja maate viena pati, jo teevs gaaja bojaa karaa. vinja viena pati ciiniijaas un njeemaas. un abus beernus palaida uz skolu. viegli nebija, bet taapeec jau arii straadaaja, lai kaut kas buutu.
es, aizbraucot uz laukiem, redzu arii savus kaiminjpuishus. viens no vinjiem savulaik straadaaja buuvnieciibaa. pelniija lielu naudu. liidz briidi. tagad abi ar sievu un beernu atgriezaas uz laukiem, jo arii vinjai vairs nav darbs. ko dara? pa ziemu vinjsh straadaaja mezhaa. vasaraa abi lasa mezhaa ogas, vinjsh brauc makshkjereet un tad to ieguuto paardod kaiminjiem.
ai, labi. varbuut tieshaam paaraak cepos par to visu.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:25 pm GMT.