smth
garfilds 
4th-Apr-2007 08:52 am
a

zuzanna liidziigus jokus gtava izveikt ;) tiesa gan vinja nevis laizhaas pavisam prom, bet lien pie manis cik vien var tuvaak :)
Comments 
4th-Apr-2007 09:06 am
Sāra laižas zem zemās gultas, bet ja tiek no turienes tomēr izķeksēta. tad mēģina skrāpēties, kost, šņākt. un tomēr, ja dabūta laukā no istabas, tad mēģina izsprukt un mukt gar stūri jebkur prom. lai gan viņa ir dzīvojusi tikai dzīvoklī un no ārpasaules baidās. nu bet ja tomēr nonākam galā, tad vēl pamēģina sakost vetārstu. drošībai tāpēc turu pa rokai potēšanas pasi, lai neiemidzina manu minci ar aizdomām par trakumsērgu. tad seko diena aizvainojuma un dusmīgu skatienu. šerpa dāma man :)
4th-Apr-2007 09:14 am
hihihihi :) nu maneejaa parasti spiiraajas pretii, kad meegjina ieseedinaat kastee ;) tad, kad tiek iebaazta, tad shamaa baazh araa kjepas pa restem - kjeksee ;) tikliidz tiek veertas durvis, shamaa saak aurot nelabaa balsii, itr kaa vinju uz kaushanu vestu. aurots tiek visu celju - kaamaajas kastee iekshaa, taa liidz briidim, kameer atpakalj esi maajaas. pa celjam, stresa deeelj, vinjai saak krist aaraa spalva un kjepinju spilventinji sviist. peedeejo reizi, kad vedu poteet, nabags aiz stresa arii visas dabiskaas vajadziibas nokaartoja kastee :(. Pie aarsta gan vinja vienmeer godiigi uzvedas - nevienam nemeegjina iekost ;)) tikai sveerties vinjai nepatiik - muuzhiigi laizhas prom no svariem :))). maajaas atnaakot, kakjiits ir kluss un mieriigs - tikai taa aizdomiigi peeta mani :) - laikam jau domaa, ka man veel kaada nejauka proceduura ir paredzeeta ;) maneejaa jau vispaar ir zinjkaariiga buutne - pati zinjkaariibas deelj reiz pa reizei ir meegjinaajusi izshmaukt kapnju laukuminjaa - un neko ;), bet ja nes aaraa vinju uz rokaam, tad shamaa sacelj taaaaadu paniku ;))))
bet taadi staasti laikam jau ir ikvienam dziivoklja kakja iipashniekam :)))
4th-Apr-2007 09:36 am
jā kāpnēs pāris reizes ir izšmaukusi. bet kad pati turu durvis vaļā un piedāvāju paostīt citu gaisu. bet tiklīdz kāda skaņa, tā dipada dapada atpakaļ un tālākajā istabā iekšā. kad dzīvojām mazākā pilsētiņā un 1. stāvā, tad uz balkona sēdēja. bet tur bija viens runcis klaidonis, kas līda uz balkona. tā kā viņa man izoperēta, tad es spēju vien nobrīnīties. tāds nešpetnums nebija redzēts. no otra kaķa palika ne tikai spalvas uz balkona...
parasti jau ļoti bailīga, bet laikam jau balkonu uzskatīja par savu teritoriju :))
4th-Apr-2007 09:40 am
nu, maneejaa tieshi taapat - tikai manaa klaatbuutnee ;)) paosta, paosta, kas notiek un atpkalj maajas ;)
hmmz - a par balkonu - pilniigi noteikti taa bija vinjas teritorija ;)
es vienmeer laukos ierecu par vecaaku kakjeneem, kas pat sveshu (kaiminju) suni meegjina patriekt no savas teritorijas :)) dikti neshpetnas uz to teritorijas sargaashanu vinjsa ir ;))
4th-Apr-2007 10:09 am
oo jā. manas draudzenes franču buldogu nešpetnās kaķes vienkārši piekauj, ja tuvāk pielien aiz ziņkāres. :))
galvenais, ka bērnu neaiztiek un ir mīļa pa laikam ar :) pašlaik saulītē vēderu paslējusi staipās. :) mmm kā es ar tā gribētu laiskoties vien.
4th-Apr-2007 10:28 am
:)) nekas - tuvojas garaas briivdienas ;) un jaacer, ka lieldienaas tomeer nesaaks snigt, bet buus gana miiliigs laiks un varees laukaa padarboties ;))
man jau arii labaak patiktu shobriid pa gultu padziivoties ;) kaut kaa shodien gruuti - miegi naak virsuu drausmiigi :( kafija un vitamiini nepaliidz ;(
4th-Apr-2007 11:12 am
man tieši tā pat žāvas nāk. pat krējiena vidū.:)
4th-Apr-2007 11:14 am
laikam ljauna laika prognoze ;))) tb laba miega prognoze shodien :))
This page was loaded Sep 20th 2024, 11:32 am GMT.