smth
Ķīnā satrakojies gids sadūris 20 cilvēkus 
2nd-Apr-2007 05:38 pm
Publicēta: 15:35 02.04.2007.

Pekina, 2.apr., LETA--AFP. Ķīnas dienvidrietumu pilsētā Lidzjanā svētdien kāds gids zaudējis savaldību un sadūris 20 cilvēkus, tajā skaitā 15 tūristus, pirmdien ziņo valsts mediji.
Sjui Miņčao uzbrukumā smagus ievainojumus guvuši arī divi septiņus un 15 gadus veci zēni, informēja ziņu aģentūra "Siņhua".
Policija pavēstīja, ka Sjui bijis kopā ar aptuveni 40 tūristu grupu no valsts ziemeļaustrumu provinces Dzjiliņas, kad viņš iesaistījies strīdā ar kādu vietējo gidu.
25 gadus vecais Sjui ceļmalas suvenīru veikalā izvilcis nazi un sācis uz ielas uzbrukt cilvēkiem, vēstīja "Siņhua".
Viņš arestēts notikuma vietā un šobrīd tiek nopratināts.
Pagaidām nav zināmi Sjui rīcības motīvi, taču policija iecerējusi pārbaudīt, vai viņš nav bijis psihiski slimu pacientu uzskaitē.
Visi ievainotie tūristi bija dažādu Ķīnas provinču iedzīvotāji.
15 gadus vecais pusaudzis no Ķīnas austrumiem atrodas ārstu aprūpē ar smadzeņu ievainojumiem, savukārt septiņus gadus vecā kakla artērijā ievainotā vietējā iedzīvotāja stāvoklis ir stabils, informēja "Siņhua".
ANO Pasaules mantojuma sarakstā iekļautā Lidzjana piesaista tūristus no Ķīnas un pārējās pasaules ar savu vēsturisko bruģēto "vecpilsētu" un kalnu ainavu.


nedod dievs satikt shitaadu gidu :)
Comments 
2nd-Apr-2007 05:55 pm
nu, bet tie tuuristi taksh kaitina ljoti :>
2nd-Apr-2007 05:58 pm
khe.. tad jau gidiem buutu jaatljauj kaut kaadus testus veikt, lai vareetu noskaidrot, vai konkreetie tuuristi nesakaaps uz nerva ;))) un tikai tad njemt vinjus un staastiit shamajiem visu :D
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:18 am GMT.