smth
Replying To 
2nd-Feb-2010 09:29 am
morgens! :)
liidz shim apavi perfekti pildiija savu funkciju :)) bet vakardienas mitrais sniegs zaabiishu virsu padariija slapju. iekshaa gan nekas netika, tomeer noleemu smuki zhaaveet siltuminjaa, nevis atstaat priekshnamaa ;)
rezultaats shoriit - zaabiishi silti un forshi, bet atstaaju tos maajaas :) mitrajaa sniegaa tomeer labaak aadu, nevis zamshaadu kaajaas vilkt ;) shodien vakaraa liidz ar to vareeshu otros zaabiishus likt zhaaveties.. bet duksis... duksis... vakar visu vakaru pa paklaajinju :) un visu nakti :) shoriit piekjeeru taa izstiepushos-izguulushos sen vinju nebiju redzeejusi :D ja nu vieniigi zem segas vai vasaraa :D izskataas paarlaimiiga :D
nagus asinaat maneejai patiik staavus :D esmu nopirkusi deeliiti, kursh arii horizontaali noderiigs nagu asinaashanai, bet vinjai taa netiik to dariit ;) labaak pieksrit pie koka un staipiities un asinaat nagus ;))

nu par manu shvilpasti runaajot..shkjiet, ka lielaa meeraa viss buus atkariigs no vinjas uzvediibas. draudzeeties un miileet mums vienai otru nevajag. liidz ar to - absoluuti lietishkjas attieciibas. ja aizkaitinaas - aizraadiishu, ja kaut ko labu izdariis, paslaveeshu. to, ka vinja pin intrigas, zinu taa vai shaa. uzmaniibu liidz ar to negrasos iemidzinaat. nu, taa nevienkaarshi tas viss.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 16th 2024, 12:20 am GMT.