smth
Replying To 
27th-Nov-2009 11:55 am - Re: ttt
nu, iepirkumi vispaar ir ljoti iipashs jautaajums. shobriid tieshaam sanaak, ka tie uznjeemeeji, kas grib buut godiigi, nemaz normaali nevar vinneet iepirkumos, jo nespeej piedaavaat 'zemaako cenu', ko nodempingo negodpraatiigie. + veel, protams, princips - roka-roku-mazgaa jeb draudziigi tiek apvienoti speeki, lai draudziigi ieguutu naudinju no valsts.
oi, par shito tieshaam vareetu daudz un ilgi runaat...

bet par to otro... iespeejams, ka taa arii ir. neesmu papeetiijusi un paintereseejusies tik siiki, lai vareetu ne tikai ar savu personiigo viedoklli, bet kaut kaadiem faktiem, cipariem opereet.

un par peedeejo - laikam gan piekriitu Tev. vismaz shobriid skatoties uz savu riicibu secinu, ka pats sev esi ceriiba. esmu gatava maksaat no sava naudas maka par veseliibas apdroshinaashanas polisi, lai buutu spilventinja sajuuta. izgliitiiba - nu, tur vispaar vairs nav diskusiju - sen viss skaidrs.. lai gan.. jo vairaak mekleeju, ko veel pamaaciities, jo vairaak nolaizhas rokas, jo gribas maksaat par kaut kaadu reaalu ieguvumu zinaashanaas, nevis tikai papiiriiti. atseedeet lekcijaas un seminaaros, imiteejot zinaashanu guushanu procesu.. nee, man paaraak zheel sava laika un naudas..
nu, un jau krietnu briidi maksaaju treshajaa pensiju liimenii. tieshi shii pasha iemesla deelj - ja pats par sevi buusi domaajis, tad vecumdienaas, iespeejams, nebuus jaaseezh ar pastieptu roku...
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 23rd 2024, 4:50 am GMT.